Ünlü Sunucu VJ Bülent'i Gasp Edenlere Ceza Verildi - Son Dakika
Magazin

Ünlü Sunucu VJ Bülent'i Gasp Edenlere Ceza Verildi

Ünlü Sunucu VJ Bülent\'i Gasp Edenlere Ceza Verildi

Ünlü müzik programı sunucusu VJ Bülent gece yarısı Şişli'de yürüdüğü sırada iki motosikletlinin gaspına uğradı. Gaspçılar 15 yaşında olduğu için para cezası verildi.

17.06.2016 10:17  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VJ Bülent olarak bilinen müzik programı sunucusu Bülent Çarıkçı, gece yarısı yolda yürürken gasp edenler 1300 lira para cezasına çarptırıldı.

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre, VJ Bülent olarak bilinen müzik programı sunucusu Bülent Çarıkçı, geçtiğimiz günlerde İstanbul Şişli'de gece yarısı yürüdüğü sırada iki motosikletli tarafından yolu kesildi.

18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER

"Paran, çantan, telefonun üzerinde ne varsa ver" diye tehdit eden, zanlılar sunucuyu tartakladı. Polise başvuran Çarıkçı, kendisini ölümle tehdit eden ve yaralanmasına sebep olan gaspçıların cezalandırılmasını istedi. Olaydan birkaç saat sonra Osmanbey'de yakalanan 18 yaşından küçük gaspçılar hakkında soruşturma başlatıldı.

ÖNCE HAPİS KARARI VERİLDİ

İki gaspçı hakkında "Silahla gece vakti yağma" suçu kapsamında iddianame düzenlendi. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkan iki şüpheli yağma suçu kapsamında 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

1300 LİRA PARA CEZASINA ÇARPTIRILDILAR

İki zanlının 15 yaşını bitirip 18 yaşını doldurmadıkları anlaşıldığından ceza oranında indirim yapıldı. Hapis cezası 3 aya indirildi ve ceza adli para cezasına çevrilerek, iki sanık 1300 lira para cezasına çarptırıldı.

Son Dakika Magazin Ünlü Sunucu VJ Bülent'i Gasp Edenlere Ceza Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Tarık: Cezalar daha caydırıcı olmalı , yanlış karar bence 12 0 Yanıtla
  • melis: İster 10 yaşında olsun ister 15 ister daha büyük, gaspta bahsediyoruz bu kadar basit bir para cezası olur mu bu resmen suça teşvik edici. 10 0 Yanıtla
  • çöl: çalan kerlı 0 1 Yanıtla
  • HE OLABİLİR: CEZALARI YENİDEN DÜZENLEMEYİ FALAN DÜŞÜNENMİ VARKİ. HERKES GEMİCİK TİRENCİK PEŞİNDE.! 1 0 Yanıtla

Advertisement