Dilek Hanif, Koton İçin Tasarladı! - Son Dakika
Moda

Dilek Hanif, Koton İçin Tasarladı!

Dilek Hanif, Koton İçin Tasarladı!

Koton ve Dilek Hanif yeni sezon lansmanında ünlü simaları bir araya getirdi

07.10.2015 10:58  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Dilek Hanif for Koton Koleksiyonu'nun tasarımcısı Dilek Hanif'in de katılım gösterdiği davette, gerçekleştirilen mini defile ile modanın tanınmış simaları koleksiyonu detaylı inceleme fırsatı buldu. Didem Soydan, Işıl Rençber, Ebru Şallı, Ayşe Tolga, Tanem Sivar, Berrin Zorlu, Suna Vidinli,Elif Gönlüm, Ayşe Kucuroğlu, Burcu Ziyal, Tamer Yılmaz, Hakan Öztürk, Özlem Güsar, Lale Çangal, Seda Kaşıbeyaz, İpek Köse, Nevşah Karamehmet gibi isimlerin katıldığı özel davette yeni sezon koleksiyonu büyük beğeni topladı.


DİLEK HANİF KREASYONU GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz bu özel koleksiyon ve iş birliği ile ilgili olarak "Türk moda dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Dilek Hanif ile yeni sezonda da çok özel bir koleksiyon hazırladık. Dilek Hanif'in zarif ve fark yaratan çizgisini Koton mağazalarında moda tutkunları ile buluşturuyor olmak bizim için çok gurur verici." dedi.


'Dilek Hanif for Koton Koleksiyonu' tasarımcısı Dilek Hanif Koton gibi güçlü bir marka ile geçen sezon büyük bir heyecanla başlattığımız iş ortaklığımız, 'Dilek Hanif for Koton 2015-16 Sonbahar-Kış Koleksiyonu' ile devam ediyor ve ben yine aynı heyecanı hissediyorum. Ulaşılabilir fiyatlara, uygun lokasyonlarda moda severler ile tasarımlarımı buluşturma şansını yakaladığım bu özel proje, benim kariyerimde çok önemli bir yere sahip. Ana temalarını 'koyu romantizm' ve 'grafik kesim' olarak belirlediğimiz 38 parçadan oluşan 'Dilek Hanif for Koton 2015-16 Sonbahar- Kış Koleksiyonu', romantik ruh ve siluetleri bir araya getiren tasarımların yanı sıra 60'lara referans veren şekil ve modern kesimler sunuyor. Moda severleri Koton mağazalarında yine ayrıcalıklı bir şıklık ile buluşturacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Moda Dilek Hanif, Koton İçin Tasarladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement