Antalya Otomobil Festivali Ziyaretçilerden Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika
Otomobil

Antalya Otomobil Festivali Ziyaretçilerden Yoğun İlgi Gördü

Antalya Otomobil Festivali Ziyaretçilerden Yoğun İlgi Gördü

Kepez Belediyesi'nin düzenlediği Türkiye'nin ilk otomobil festivali olan Antalya Otomobil Festivali, klasik, modifiye, motor, offroad, drift araçlarının bir arada bulunduğu renkli etkinlikleriyle ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Festivalde, bin 500 otomobilin katılımıyla Türkiye'nin 29 ilinden gelen otomobil tutkunları bir araya geldi. Offroad, motor ve drift gösterileri büyük bir heyecanla izlendi ve klasik, modifiye araçlar sergilendi. Antalya Otomobil Festivali, Dokumapark'ta gerçekleşti ve otomobil tutkunları tarafından ilgi odağı oldu.

25.09.2023 12:55

Kepez Belediyesi'nin düzenlediği klasik, modifiye, motor, offroad, drift araçlarının hepsinin bir arada bulunduğu Türkiye'nin ilk festivali olan Antalya Otomobil Festivali, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Türkiye'nin 29 ilinden bin 500 otomobilin katıldığı Antalya Otomobil Festivali, ziyaretçi akınına uğradı. Klasik, modifiye, motor, offroad, drift araçlarının hepsinin bir arada bulunduğu Türkiye'nin ilk festivali olan Antalya Otomobil Festivali, renkli etkinlik tablosuyla yoğun ilgi gördü. Offroad, motor ve drift araç pilotları hünerlerini sergiledi, festival katılımcıları da gösterileri büyük bir heyecanla izledi. Offroad etkinlikleri, motor showlar, drift etkinlikleriyle renklenen festivalde, klasik ve modifiye araçlarda sergilendi. Birbirinden göz alıcı araçların bulunduğu festival, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Dokumapark, gün boyu otomobil tutkunlarıyla doldu taştı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Otomobil Antalya Otomobil Festivali Ziyaretçilerden Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement