Aykan Škoda'dan Kış İndirimi - Son Dakika
Otomobil

Aykan Škoda'dan Kış İndirimi

Aykan Škoda\'dan Kış İndirimi

Yetkili satıcısı ve servis merkezi olarak ürün yelpazesine eklediği dünya devi Škoda markası ile daha da güçlenen Aykan, müşterilerine kışa özel fırsatlar sunuyor.

13.11.2015 09:36  Güncelleme: 09:37

Aykan, 16 Kasım-19 Aralık 2015 arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Škoda otomobil sahiplerine orijinal bakım parçaları da dahil olmak üzere motor yağlarında ve işçilikte yüzde 20 indirim fırsatı sağlıyor.

Škoda ile daha da güçlendi

Volkswagen, Audi, Seat, Dod ve Scania'dan sonra, bünyesine bir başka dünya devi olan Škoda'yı katan Aykan, sınır tanımayan hizmet anlayışını müşterilerinin yararına kanalize eden kampanyalara imza atıyor. İsotlar Grup bünyesinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde üretim hayatına başlamasının 110.yılını kutlayan otomotiv sektörünün yükselen markası Škoda ile ürün yelpazesini geliştiren Aykan'ın kampanyası cazip fırsatlar sunuyor.

Bakımı kolaylaştırıyor

Bu yıl Škoda'nın en iddialı modellerinden olan ve markanın "Amiral gemisi" olarak nitelenen Superb ile yıl sonu hareketliliğinin yaşandığı bir dönemde, sezona hızlı bir geriş yapan Aykan, kış kampanyasıyla müşterilerinin araçlarına bakım yaptırmalarını kolaylaştırıyor.

Hedef müşteri memnuniyeti

Otomotiv sektöründe 20 yıldır sürekli büyüyerek, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren Aykan'ın Škoda temsilciliğinde 7 gün 24 saat acil servis aracının da bulunduğu satış sonrası bölümü, 2000 metrekare kapalı alanda servis ve yüksek stoklu yedek parça hizmeti veriliyor. D 400 Karayolu üzerinde yer alan Aykan Škoda'nın servis bölümünde kaporta, boyahane, motor, mekanik ve elektrik bölümleri de yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Aykan Škoda'dan Kış İndirimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement