Carmedya Temmuz Sayısı Yayında - Son Dakika
Otomobil

Carmedya Temmuz Sayısı Yayında

Carmedya Temmuz Sayısı Yayında

CARMEDYA’nın 157 sayfalık Temmuz sayısı yayına girdi.

17.07.2014 16:13

CARMEDYA’nın 157 sayfalık Temmuz sayısı yayına girdi. 18.4 mb boyuta sahip ücretsiz dergiyi aşağıdaki linklerden veya www.carmedya.com adresli sitedeki dergi kapağı görsellerine tıklayarak kısa sürede ve yüksek görüntü kalitesiyle indirebilirsiniz.


Mart ayının öne çıkan haberlerine yer verilen dergide ayrıca yeniden yenilenen Nissan X-Trail ve Fiat 500 ailesi, Volkswagen Passat ve Opel Corsa modelleriyle, yüzde yüz elektrikli kent aracı Renault Twizy’nin ilk sürüş izlenimine yer veriliyor.


Carmedya Temmuz Sayısı’nda, 7 farklı modelin sürüş izlenimini bulabilirsiniz. Sürüş İzlenimi bölümünün bu ayki konukları Mercedes-Benz C 180 Fascination, Mercedes-Benz A 180 CDI AMG, MINI Cooper 1.5 Otm., Volkswagen Golf GTI, Ford Fiesta 1.0 EcoBoost PowerShift, Mitsubishi i-Miev ve HyundaiElantra 1.6 D-CVVT Otm…


Dergide her zaman olduğu gibi Yener Gülünay’ın Güvenli Sürüş köşesi ve Poyraz Savcı’nın motorsporlarını konu alan Padok köşeleri yine sizi bilgilendirmeye devam ediyor.


Motorsporları bölümünde ise Formula 1 Büyük Britanya GP, MotoGP Almanya GP, WRC Polonya Rallisi ve Türkiye Ralli Şampiyonası’nın İstanbul ayağını okuyabilirsiniz.


Keyifle okumanız dileğiyle…


http://www.carmedya.com


Carmedya Temmuz 2014 sayısını indirmek için tıklayın


Carmedya Temmuz 2014 sayısını sayfada açmak için tıklayın


Facebook’ta beğen


Twitter’da takip et


Frienfeed’de takip et


Google+’da izle

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Carmedya Temmuz Sayısı Yayında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement