Gençler modifiyeye izin araçlara pist istiyor - Son Dakika
Otomobil

Gençler modifiyeye izin araçlara pist istiyor

Kahramanmaraş'ta bir oto ekspertiz firmasında çalışan Harun Yılmaz, modifiyeli araç tutkunları için yaptığı gösteri sonrası pist alanı istedi. Gençlerin modifiye tutkusunun çocukluktan geldiğini belirten Yılmaz, emniyet güçlerinden modifiye severlere fazla ceza yazmamalarını ve pist alanlarının olmasını istedi.

05.11.2023 10:18

Gençler modifiyeye izin araçlara pist istiyor

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta modifiye tutkunu depremzede genç, arabasının lastğini yaktığı mini gösterisi sonrası pist alanı istedi.

Kahramanmaraş'ta bir oto ekspertiz firmasında çalışan Harun Yılmaz, modifiyeli araç tutkunları için yaptığı gösteri sonrası pist alanı istedi. Bu tutkunun çocukluktan geldiğini dile getiren genç, emniyet güçlerinden modifiye severlere fazla ceza yazmamalarını istedi.

Gerçek bir modifiye severin çevreye rahatsızlık vermeyeceğini dile getiren Yılmaz, "Bu tutku çocukluğumuzdan gelen bir şey. Gençlerimize polislerimizden biraz öncelik tanımalarını istiyorum. Modifiye edilmiş araçlara ceza yazmamalarını istiyorum. Pist alanı olsa fena olmaz. Egzozlu, yüksek sesli araçlara şehir içerisinde hepimiz karşıyız. Yani modifiye tutkunu herkes karşıdır buna. Toplanma alanları olsa daha güzel olur "dedi.

Gençler modifiyeye izin araçlara pist istiyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Otomobil Gençler modifiyeye izin araçlara pist istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement