Hangi Otomobiller Sahibinin Yüzünü Güldürüyor? - Son Dakika
Otomobil

Hangi Otomobiller Sahibinin Yüzünü Güldürüyor?

Hangi Otomobiller Sahibinin Yüzünü Güldürüyor?

ABD’de yapılan bir güvenirlik araştırmasında 2016 yılının sorunlu otomobil listesi yayınlandı. 2016 yılı için geçerli olan bu ankette müşteri sorunları baz alındı. Peki ya liste nasıl sıralanıyor? 10-Fiat 500 L Listenin onuncu sırasında Fiat 500L’yi görüyoruz. Müşteriler bu otomobilde araç elektroniği ve şanzıman sıkıntısından kaynaklı problemlerden dolayı sıkça şikayette bulunmuşlar. 9- Chevrolet Tahoe – GMC...

27.10.2016 10:56

ABD'de yapılan bir güvenirlik araştırmasında 2016 yılının sorunlu otomobil listesi yayınlandı. 2016 yılı için geçerli olan bu ankette müşteri sorunları baz alındı. Peki ya liste nasıl sıralanıyor?

10- Fiat 500 L

Listenin onuncu sırasında Fiat 500L'yi görüyoruz. Müşteriler bu otomobilde araç elektroniği ve şanzıman sıkıntısından kaynaklı problemlerden dolayı sıkça şikayette bulunmuşlar.

9- Chevrolet Tahoe – GMC Yukon

Hemen bir alt sırada Chevrolet Tahoe – GMC Yukon karşımızda. Bu model araç elektronik arızaları ve başarısız direksiyon geri bildirimlerinden dolayı sıkça şikayet almış.

8- Ford Fiesta

Ford markasının başarılı isimlerinden olan Fiesta bu listede sekizinci sırada. Modelde erken debriyaj değişimi, çeşitli kokpit sesleri en çok şikayet alan başlıklardan.

7- Ram 2500

Pick– Up sınıfının güçlü isimlerinden olan Ram 2500, listede yedinci sırada. Direksiyon titreşimleri, emisyon sensörleri ve dört çeker sisteminde yaşanan sorunlar listede yer alan konu başlıklarından.

6- Tesla Model X

Tesla'nın oldukça iddialı modeli olan Model X bu listede altıncı sırada yer alıyor. Modelde en çok şikayette bulunulan konular araç elektroniği, kanat kapılar ve iklimlendirme problemleri olarak sıralanıyor.

5- Chrysler 200

Beşinci sırada yer alan Chrysler 200 şanzıman sorunlarından dolayı fazlasıyla şikayet alan modellerden.

4-Chevrolet Suburban – GMC Yukon XL

Listenin dördüncü sırasında Chevrolet Suburban – GMC Yukon XL modeli yer alıyor. Bu model ile ilgili en çok şikayet alınan konular araç elektroniği, dört çeker sıkıntısı, açılır tavan su sızıntıları olarak sıralanıyor.

3- Jeep Renegade

Jeep'in iddialı modellerinden olan Renegade, bu listenin üçüncü sırasında yer alıyor. Modelde en çok şikayet alan sorun ise frenler.

2-Ford Focus

Listenin ikinci sırasında ise Ford Focus yer alıyor. Yürüyen aksamdaki titreşim konusu sebebiyle bolca müşteri şikayeti alan modellerden.

1- Cadillac Escalade

Listenin ilk sırasında ise Cadillac Escalade yer alıyor. Modelin şikayet alan noktaları dört çeker sistemi, dokunmatik hassasiyeti zayıf bilgi ekranı, sunroof sisteminden gelen sesler ve sızıntılar olarak sıralanıyor.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Hangi Otomobiller Sahibinin Yüzünü Güldürüyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement