Kaman ilçesinde imamın otomobili ateşe verildi - Son Dakika
Otomobil

Kaman ilçesinde imamın otomobili ateşe verildi

Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı Demirli köyünde, sağ gözünde görme bozukluğu bulunan bir kişi, imamın otomobilini benzin dökerek ateşe verdi. Yangın, cami ve lojmana sıçradı ancak köylülerin müdahalesiyle söndürüldü. Şüpheli gözaltına alındı.

26.10.2023 14:17  Güncelleme: 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KIRŞEHİR'in Kaman ilçesine bağlı Demirli köyünde, sağ gözünde görme bozukluğu bulunan M.B. (40), imamın otomobilinin üzerine benzin döküp ateşe verdi. M.B. gözaltına alınırken, otomobil ile yangının sıçradığı cami ve lojmandaki yangın, köylüler tarafından söndürüldü.

Kaman ilçesine bağlı Demirli köyünde sağ gözünde yüzde 46 görme bozukluğu bulunan M.B., saat 02.00 sıralarında köydeki camide imamlık yapan İbrahim İşeri'ye ait otomobili benzin dökerek ateşe verdi. Kısa sürede büyüyen yangın, camiye ve imamın kaldığı lojmana sıçradı. Yangını fark eden köylüler, alevlere müdahale etti. Köylülerin yaklaşık 1,5 saatlik çabasıyla yangın söndürüldü. Otomobil kullanılamaz hale gelirken cami ve lojmanın zarar gördü. Şüpheli M.B., jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

'UYANDIM ARABA YANIYOR'

Yaşanan olayı anlatan imamın eşi Fadime İşeri, Bir ses duydum. Evin önünde 2 tane bidon vardı. Sesi duyduğumda bidonlar devrildi zannettim. Ceviz ağaçlarına baktım, rüzgar yoktu. Dışarı çıkacaktım korktum, çıkamadım. Ondan sonra bir ses daha duydum. Sonra bir uyandım, araba yanıyor. Kalktık ve komşulara bağırdık. Onlar geldi. Arabayı, hep beraber su yardımıyla söndürdükö dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaman ilçesinde imamın otomobili ateşe verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Otomobil Kaman ilçesinde imamın otomobili ateşe verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement