İş Dünyasının Oscarı Kia'ya Verildi - Son Dakika
Otomobil

İş Dünyasının Oscarı Kia'ya Verildi

İş Dünyasının Oscarı Kia\'ya Verildi

Kia Türkiye, kullanıcılarının kendilerini sorgulamalarını amaçlayan Doğru mu Yanlış mı projesiyle, uluslararası Stevie Awards'da gümüş ödül aldı.

02.09.2013 13:30  Güncelleme: 20:57

Kia'nın, kullanıcı algısını değiştirmeye yönelik stratejisine paralel hazırlanan dijital kampanyası "Doğru mu Yanlış mı?', kullanıcıların doğru bildiklerini sorgulamaları ve farklı ihtimalleri düşünmeleri amaçlayan bir proje. Cem Ceminay'ın sunduğu bir bilgi yarışması formatında hazırlanan projede kullanıcılar Facebook Connect ile bağlanarak, aynen bir televizyon programındaki gibi soruları yanıtladı, ancak tam olarak doğru veya yanlış yanıtları olmayan sorular sayesinde, bildiklerini sorgulamaya yönlendirildi.

Soruları yanıtlayan kullanıcılar, doğru bildikleri yanlışları öğrenirken, sorular ve cevaplara yerleştirilen ürünler sayesinde Kia modellerine ait detayları öğrenebildiler.

Kampanya süresince Kia'nın Facebook'taki hayran sayısının yanında satışlarının da %36.5 gibi etkileyici bir yüzdede artmasını sağlayan etkenlerden biri olan proje, Plasenta Conversation Agency tarafından hazırlandı.

Ödülleri de Hindistan seyahati, Cahillikler Kitabı, Cevaplar Kitabı, Trivial Pursuit ve 8 Ball gibi kullanıcıların kendilerini ve doğru bildiklerini sorgulamalarına yönelik olan "Doğru mu Yanlış mı?' projesine doğru.muacaba.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Stevie Ödülleri 2002 yılından beri, 30'dan fazla ülkeden binlerce projenin değerlendirildiği, Amerika'nın en prestijli organizasyonlarından biridir. Her sene farklı jüri üyelerinin yer aldığı yarışmada dünya çapında ünlü ve başarılı profesyoneller projeleri değerlendiriyor.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil İş Dünyasının Oscarı Kia'ya Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement