2014 yerel seçim sonuçları - Yaşar Bahçeci - - Son Dakika
Politika

2014 yerel seçim sonuçları - Yaşar Bahçeci -

Kırşehir Belediye Başkanlığı'nı yeniden kazanan AK Parti adayı Yaşar Bahçeci ve partililer elde edilen başarıyı kutladı.

31.03.2014 01:54

Kırşehir Belediye Başkanlığı'nı yeniden kazanan AK Parti adayı Yaşar Bahçeci ve partililer elde edilen başarıyı kutladı.

Cacabey Meydanı'ndaki Seçim İrtibat Bürosu önünde toplanan partililer, Bahçeci ve AK Parti lehine sloganlar attı. Meydandaki seçim otobüsü üzerinden partililere hitap eden Bahçeci, 110 günlük seçim çalışması süresince efendilikleri ve duruşları ile Kırşehir'e bir şeyler anlatmaya çalıştıklarını söyledi.

Kırşehir'in 30 Mart seçimlerinde bir sınav verdiğini ifade eden Bahçeci, şöyle konuştu:

"110 günlük seçim çalışmamız sonunda hep efendiliğimizle, duruşumuzla Kırşehir'e bir şey anlatmaya çalıştık. Bu şehrin artık gündemini dedikodu ve iftiranın değil projelerin meşgul etmesi gerektiğini söyledik. 'Kırşehirimiz için bir sınav olacak' dedik, elhamdülillah, Kırşehir bu sınavı da alnının akı ile verdi. Teşekkürler Kırşehir. Her zaman, 'bu şehre hizmet etmek şereftir' dedik. Ahi Evran, Aşık Paşa, Ahmedi Gülşehri'nin memleketine hizmet etmek bize büyük bir şereftir dedik."

Seçimlerden sonra Kırşehir için yeni bir sayfa açmak istediklerini dile getiren Bahçeci, "Şimdi yeni bir hizmet sayfasını daha açıyoruz. Buradan tüm MHP'li ve CHP'li kardeşlerime de seslenmek istiyorum. Değerli kardeşlerimiz de üzülmesinler. Biz onlarla da bir ve beraberiz. İnşallah, bundan sonra yine Kırşehirimiz için mücadele edeceğiz. Buradan Arif ağabeyimize de selam gönderiyoruz. O yine bizim ağabeyimizdir. İnşallah yine beraber çalışacağız. Buradan Deniz kardeşimize de mesaj gönderiyoruz. Üzülmesinler. İnşallah, onlar için de mücadele edeceğiz. Hep beraber olacağız. Bizde ayrı gayrı yok. Bir ve beraber olacağız. Yeni Kırşehir'i birlikte kuracağız" dedi.

2014 yerel seçim sonuçları - Yaşar Bahçeci -
Kaynak: AA

Son Dakika Politika 2014 yerel seçim sonuçları - Yaşar Bahçeci - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement