Adana'da Bylock Kullanıcısı 4 FETÖ Firarisi Yakalandı - Son Dakika
Politika

Adana'da Bylock Kullanıcısı 4 FETÖ Firarisi Yakalandı

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY üyeliğinden hapis cezası bulunan firarileri yakalamak için operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda, Bylock kullanıcısı olan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 FETÖ firarisi yakalandı.

10.11.2023 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA'da polisin düzenlediği operasyonda FETÖ/PDY'den haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hapsi ihraç, astsubay Ömer B. (34), komiser Rıdvan K. (31) ile öğretmenler Hakan B. (44) ve İbrahim Y. (56) yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY üyeliğinden haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilere yönelik çalışma yaptı. ByLock kullanıcısı olduğu, örgütün sohbet toplantılarına katıldığı belirlenen ve 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan ihraç astsubay Ömer B., 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç komiser Rıdvan K. ile 2 yıl 1'er ay hapis cezasıyla aranan ihraç öğretmenler Hakan B. ve İbrahim Y.?nin saklandığı adresler tespit edildi. Özel harekat polisinin de desteğiyle düzenlenen operasyonda firari hükümlüler yakalandı. Gözaltına alınan 4 hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından önce adliyeye, ardından da cezaevine gönderildi. (DHA)

Adana\'da Bylock Kullanıcısı 4 FETÖ Firarisi Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adana'da Bylock Kullanıcısı 4 FETÖ Firarisi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement