Adana'da FETÖ/PDY üyeleri yakalandı - Son Dakika
Politika

Adana'da FETÖ/PDY üyeleri yakalandı

Adana\'da FETÖ/PDY üyeleri yakalandı

Adana'da polisin düzenlediği operasyonda FETÖ/PDY'den hapis cezası bulunan 4 kişi yakalandı. İhraç astsubay, komiser ve öğretmenlerin saklandığı adresler tespit edildi. Yakalanan hükümlüler adliyeye sevk edildi.

10.11.2023 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA'da polisin düzenlediği operasyonda FETÖ/PDY'den haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hapsi ihraç, astsubay Ömer B. (34), komiser Rıdvan K. (31) ile öğretmenler Hakan B. (44) ve İbrahim Y. (56) yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY üyeliğinden haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilere yönelik çalışma yaptı. ByLock kullanıcısı olduğu, örgütün sohbet toplantılarına katıldığı belirlenen ve 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan ihraç astsubay Ömer B., 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç komiser Rıdvan K. ile 2 yıl 1'er ay hapis cezasıyla aranan ihraç öğretmenler Hakan B. ve İbrahim Y.'nin saklandığı adresler tespit edildi. Özel harekat polisinin de desteğiyle düzenlenen operasyonda firari hükümlüler yakalandı. Gözaltına alınan 4 hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından önce adliyeye, ardından da cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Adana'da FETÖ/PDY üyeleri yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement