Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Cumhuriyetin 100. yılı coşkuyla kutlandı - Son Dakika
Politika

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Cumhuriyetin 100. yılı coşkuyla kutlandı

Adıyaman\'ın Gölbaşı ilçesinde Cumhuriyetin 100. yılı coşkuyla kutlandı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Cumhuriyetin 100. yılı törenleri, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayarak coşkuyla kutlandı. Kaymakam Tarık Buğra Seyhan, konuşmasında cumhuriyetin Türk toplumunu millet bilincine kavuşturduğunu ve devletin uluslararası camiada önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Programda öğrencilerin şiir okuması ve jandarma komando timinin gösterisi de yer aldı.

29.10.2023 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Cumhuriyetin 100. yılı törenleri coşkuyla kutlandı.

Gölbaşı ilçe stadyumunda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kaymakam Tarık Buğra Seyhan ve Belediye Başkanı İskender Yıldırım'ın öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasının ardından konuşma yapan Kaymakam Tarık Buğra Seyhan, "Bugün Cumhuriyetimizin 100. Yıl coşkusunu yaşıyoruz. Cumhuriyet Türk toplumunu millet oma bilincine kavuşturmuş, bireyi yurttaş konumuna yükseltmiştir.

Devletimiz, cumhuriyetin verdiği güç sayesinde, uluslararası camiada önemli bir yere sahip olmuş, dünyanın saygın ülkelerinden biri haline gelmiştir. Bugün, tek bir yürek olarak yaşayabiliyorsak, bunu cumhuriyete borçluyuz. Bugün, bataklık bir coğrafyada parmakla gösterilebilen çağdaş bir ülke isek, parçalanmadan bu coğrafyada yaşayabiliyorsak bunun sebebidir cumhuriyettir" diye konuştu.

Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Daha sonra Gölbaşı ilçe jandarma komando timi tarafından yapılan gösteri coşkuyu daha da arttırdı. Programın sonunda ise yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Cumhuriyetin 100. yılı coşkuyla kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement