Mustafa Elitaş: "Tbmm'ye 21 Şubat'a Kadar Ara Verme Kararı Aldık" - Son Dakika
Politika

Mustafa Elitaş: "Tbmm'ye 21 Şubat'a Kadar Ara Verme Kararı Aldık"

Mustafa Elitaş: "Tbmm\'ye 21 Şubat\'a Kadar Ara Verme Kararı Aldık"

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “Meclis’te grubu bulunan siyasi partilerin yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler doğrultusunda, depremzedelere yardımcı olabilmek ve acılarını paylaşmak için milletvekillerimizi deprem bölgelerine gönderiyoruz. Bu nedenle TBMM’ye 21 Şubat’a kadar ara verme kararı aldık” dedi.

11.02.2023 19:20  Güncelleme: 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerin yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler doğrultusunda, depremzedelere yardımcı olabilmek ve acılarını paylaşmak için milletvekillerimizi deprem bölgelerine gönderiyoruz. Bu nedenle TBMM'ye 21 Şubat'a kadar ara verme kararı aldık" dedi.

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, TBMM'de Genel Kurul çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara verilmesi kararı alındığını duyurdu. Elitaş, sosyal medya hesabında şu açıklamayı yaptı:

"Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerin yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler doğrultusunda, depremzedelere yardımcı olabilmek ve acılarını paylaşmak için milletvekillerimizi deprem bölgelerine gönderiyoruz. Bu nedenle TBMM'ye 21 Şubat'a kadar ara verme kararı aldık."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Mustafa Elitaş: 'Tbmm'ye 21 Şubat'a Kadar Ara Verme Kararı Aldık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement