Bakan Çelik'i Sevindiren Tablo - Son Dakika
Politika

Bakan Çelik'i Sevindiren Tablo

Bakan Çelik\'i Sevindiren Tablo

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi (SEYMER) kursiyerleri tarafından yapılan seramik tablonun kendisine hediye edilmesi sırasında "Geçen sefer çok beğendiğim bir tabloyu istemiştim vermemişlerdi bu sefer"...

03.03.2013 12:59

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi (SEYMER) kursiyerleri tarafından yapılan seramik tablonun kendisine hediye edilmesi sırasında "Geçen sefer çok beğendiğim bir tabloyu istemiştim vermemişlerdi bu sefer nasip oldu" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'e Seyhan Belediyesi'ni ziyareti dolayısıyla Meslek Edindirme Merkezleri'nde kursiyerler tarafından hazırlanmış bir seramik tablo hediye edildi. Bakan Çelik, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk'ten tabloyu alırken bir anısını paylaştı. Çelik, "Arkadaşlar bu SEYMER benim çok kıymet verdiğim bir yer. Daha önce çok güzel bir sergi vardı SEYMER'de gezmiştim. ve bir iki tabloya hayran olmuştum. Hatta onları istemiştim. Fakat belediye başkanımızın da ısrarına rağmen sanatçı arkadaşlar benim beğendiğim tabloları vermemekte ısrar ettiler. Ama ona da çok sevindim çünkü kendi eserlerine bu şekilde sahip çıkmaları beni de çok mutlu etti."

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk'ün ziyaretin anısına hediye ettiği tabloyu alan Bakan Çelik, "Bu hediyeyi de çok kıymetli bir şekilde saklayacağımdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Geçen sefer çok beğendiğim bir tabloyu istemiştim vermemişlerdi bu sefer nasip oldu. Teşekkür ediyorum" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığına atanmasının ardından Adana programlarında belediyeleri ziyaret etmeye fırsat bulamadığını belirten Bakan Çelik, "Daha önce çok geldik gittik Adana'ya ancak bu ziyaretler için fırsat bulamamıştık. Belediyelerimizle ilgili ziyaretlerimizi Seyhan Belediyemizle birlikte başlatmış oluyoruz" diye konuştu.

Seyhan Belediyesi'ni ziyaretinde Seyhan'a yönelik olarak önümüzdeki dönemde yapılacak yatırımları ve diğer çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunacağını ifade eden Bakan Çelik, "Adana'ya biliyorsunuz üst üste yatırımlar açıklanıyor. Seyhan'a yapılacak yatırımları yakın bir şekilde takip edeceğim. Değerli belediye başkanımızla ve ekibiyle birlikte önümüzdeki dönemi de planlayacağız" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Çelik'i Sevindiren Tablo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement