Başkan Karalar, Muhtarları Adana Büyükşehir Belediyesi'nde Ağırladı - Son Dakika
Politika

Başkan Karalar, Muhtarları Adana Büyükşehir Belediyesi'nde Ağırladı

Başkan Karalar, Muhtarları Adana Büyükşehir Belediyesi\'nde Ağırladı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarları Adana Büyükşehir Belediyesi'nde konuk etti. Karalar, muhtarlarla uzun süre sohbet ederek, birlikte hareket ettikleri muhtarların gününü kutladı ve başarılar diledi. Ardından Tellidere Mahallesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Karalar, halkla buluştu ve sorunları dinledi.

20.10.2023 10:17  Güncelleme: 10:21

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, muhtarları Adana Büyükşehir Belediyesi'nde ağırladı.

Başkan Karalar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarları konuk etti. Adana Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleşen ziyarette muhtarlarla uzun süre sohbet eden Başkan Zeydan Karalar, "Kentimizi kalkındırma ve vatandaşlarımıza hizmet verme noktasında her zaman birlikte hareket ettiğimiz muhtarlarımızın gününü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Başkan Zeydan Karalar, muhtarlarla bir araya gelmesinin ardından Tellidere Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu, halkla buluştu.

Karalar, "Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Tellidere Mahallesi'nde gerçekleştirdiğimiz ziyarette esnaf kardeşlerimiz ve hemşehrilerimizle sohbet ettik, sorunlarını ve isteklerini dinledik" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Başkan Karalar, Muhtarları Adana Büyükşehir Belediyesi'nde Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement