Beşiktaş Belediyesi, Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde anma programları düzenleyecek - Son Dakika
Politika

Beşiktaş Belediyesi, Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde anma programları düzenleyecek

Beşiktaş Belediyesi, Atatürk\'ün ölüm yıl dönümünde anma programları düzenleyecek

Beşiktaş Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım'da anma programları düzenleyeceğini duyurdu. Programlar arasında Saygı Yürüyüşü, Atatürk'ün sesinden dinleti ve canlı bağlantılar yer alacak.

08.11.2023 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Belediyesi, Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümünde 'Saygı Yürüyüşü' düzenleyecek. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün evinin bulunduğu Akaretler'deki Şairler Sofası Parkı'nın önünden saat 08.00'de başlayacak yürüyüş, Dolmabahçe Sarayı'nda son bulacak.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 85. yılında Beşiktaş Belediyesi birçok anma programı düzenliyor. 10 Kasım günü sabah saatler 06.30'u gösterdiğinde Dolmabahçe Caddesi Ağaçlı Yol'da gün boyu Ata'nın sesinden dinleti olacak.

ATATÜRK'ÜN EVİNİN BULUNDUĞU AKARETLER'DEN DOLMABAHÇE'YE SAYGI YÜRÜYÜŞÜ

Saat 08.00'de Atatürk'ün evinin bulunduğu Akaretler'deki Şairler Sofası Parkı önünden başlayarak Ata'ya saygı yürüyüşü gerçekleştirilecek. Ata'nın sesinden özel olarak hazırlanan dinleti eşliğinde 7'den 70'e her yaştan vatandaş, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile birlikte Dolmabahçe Sarayı'na yürüyecek.

ANITKABİR VE DOLMABAHÇE SARAYI'NDAN CANLI BAĞLANTILAR

Saygı Yürüyüşü sonrası, saat 08.50'de Dolmabahçe Sarayı önünde kurulan led ekranlarda Atanın Anıtkabir'den ve Dolmabahçe'deki odasından yapılan canlı yayınlar, yurttaşlara aktarılacak. Ayrıca Ata'nın arşiv görüntülerinden oluşan özel klipler de led ekranlarda yayınlanacak. Saatler 09.05'i gösterdiğinde ise tüm Türkiye'de olduğu gibi Beşiktaş'ta da hayat duracak ve Ata'ya saygı duruşuna geçilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Beşiktaş Belediyesi, Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde anma programları düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement