Bingöl'de İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto eden kadınlar yürüyüş düzenledi - Son Dakika
Politika

Bingöl'de İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto eden kadınlar yürüyüş düzenledi

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) öncülüğünde toplanan kadınlar, Bingöl'de İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenledi. Grup, Genç Caddesi'nde toplanarak basın açıklaması yaptı ve İsrail aleyhine sloganlar attı. HÜDA PAR Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Barman, basın açıklamasında İsrail'in masum sivilleri hedef aldığını ve dünya toplumunun ikiyüzlülüğünü eleştirdi.

30.10.2023 20:56

BİNGÖL'de Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) öncülüğünde toplanan kadınlar, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etti.

HÜDA PAR öncülüğünde toplanan kadınlar, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki gösterdi. Grup, Genç Caddesi'nde yürüyüş yaparak basın açıklaması düzenledi. Temsili bebek kefenleriyle Türkçe ve İngilizce pankartlar taşıyan grup, sık sık tekbirler getirerek İsrail aleyhine sloganlar attı.

Grup adına basın açıklamasını okuyan HÜDA PAR Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Barman, İsrail'in masum sivilleri öldürdüğünü ifade ederek, 'Filistin, dünya toplumunun ikiyüzlülüğünü her zaman gözler önüne sermiştir. Siyonist işgalin ve zulmün 75 yıldır devam etmesinin ardından, 7 Ekim'deki Aksa Tufanı operasyonu, Müslümanlar için gurur kaynağı bir gün olmuştur. Gazze'nin yetimleri büyümüş ve onurlu bir mücadele vermişlerdir. İşgalci çete, sadece masum sivilleri, çocukları ve kadınları hedef alarak tarihin en vahşi ve barbar katliamlarını gerçekleştirmektedir. Batı, bu katliamları açıkça destekledi ve elleri masum bebeklerin kanına bulaştı' dedi. (DHA)

Bingöl\'de İsrail\'in Filistin\'e yönelik saldırılarını protesto eden kadınlar yürüyüş düzenledi
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bingöl'de İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto eden kadınlar yürüyüş düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement