Burdur'da oy verme işlemi sona erdi, sayım başladı - Son Dakika
Politika

Burdur'da oy verme işlemi sona erdi, sayım başladı

Burdur\'da oy verme işlemi sona erdi, sayım başladı

Burdur'da saat 08.00'de başlayan oy verme işlemi 17.00 itibariyle sona ererken, oy sayımına geçildi. Burdur'da 31 Mart Yerel İdareler Seçimleri'nde oy kullanma işlemi saat 17.00'de sona erdi. Kapatılan sandıklarda sayım işlemine başlandı. Polis ve jandarma ekipleri sayımların devam ettiği okullarda güvenlik önlemini sürdürüyor. Sandıkların açılması ile birlikte sandık görevlileri tarafından zarflardan çıkartılan oy pusulaları tek tek sayılıyor. İl genelinde toplam 788 sandıkta 207 bin 528 seçmenin oy kullandığı Burdur'da oy kullanımı sırasında şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

31.03.2024 17:48  Güncelleme: 17:51

Burdur'da saat 08.00'de başlayan oy verme işlemi 17.00 itibariyle sona ererken, oy sayımına geçildi.

Burdur'da 31 Mart Yerel İdareler Seçimleri'nde oy kullanma işlemi saat 17.00'de sona erdi. Kapatılan sandıklarda sayım işlemine başlandı. Polis ve jandarma ekipleri sayımların devam ettiği okullarda güvenlik önlemini sürdürüyor. Sandıkların açılması ile birlikte sandık görevlileri tarafından zarflardan çıkartılan oy pusulaları tek tek sayılıyor.

Burdur Valisi Türker Öksüz oyunu Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kullanırken AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek oyunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu'nda, CHP Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise oyunu Özboyacı İlkokulu'nda kullandı.

İl genelinde toplam 788 sandıkta 207 bin 528 seçmenin oy kullandığı Burdur'da oy kullanımı sırasında şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Burdur'da oy verme işlemi sona erdi, sayım başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement