Bush'a Ayakkabı Fırlatan Milletvekili Adayı Gazeteci: "Gençler İnsanlığın Öncüleridir" - Son Dakika
Politika

Bush'a Ayakkabı Fırlatan Milletvekili Adayı Gazeteci: "Gençler İnsanlığın Öncüleridir"

Bush\'a Ayakkabı Fırlatan Milletvekili Adayı Gazeteci: "Gençler İnsanlığın Öncüleridir"

Irak’ta 12 Mayıs’ta yapılacak milletvekili seçimleri için aday olan Bush’a ayakkabı fırlatmasıyla meşhur gazeteci Muntazar Zeydi, “Bir medya mensubu olarak benim siyasete atılmam yeni bir şey olmayıp siyasi sürece uzak değil. Gençler insanlığın öncüleridir” dedi.

04.05.2018 13:09

Irak'ta 12 Mayıs'ta yapılacak milletvekili seçimleri için aday olan Bush'a ayakkabı fırlatmasıyla meşhur gazeteci Muntazar Zeydi, "Bir medya mensubu olarak benim siyasete atılmam yeni bir şey olmayıp siyasi sürece uzak değil. Gençler insanlığın öncüleridir" dedi.

Muntazar Zeydi, "Şeyh, din adamı, doktor, mühendis sanatçı gibi insanların seçime katılmalarına kimse bir şey demiyor. Medya, sokakta insanlara en yakın kesimdir. İnsanların ihtiyaçlarını bilir. Ben de bir medya mensubu olarak vatandaşların hakkını koruyacak hukukun gelişmesine katkıda bulunmak için bu seçime katılıyorum" dedi. Muntazar Zeydi, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Gençler insanlığın öncüleridir. Biz mücadelenin ateşiyiz. Yaşlı siyasetçiler meydanı gençlere bırakmalı. Bizi niye yaşlılar yönetsin ki? Amerikalı işgalcilerin göreve getirdiği siyasetçiler çocuklarımızın geleceğini güvenci altına almak için şimdi koltuklarını gençlere devretmeli. Ben halkın finanse ettiği adaylardan biri olduğum için gurur duyuyorum. Benim zengin politikacılar gibi her yerde resimleri asılı değil. Muntazar Zeydi'yi destekleyen herkese teşekkür ediyorum."

Iraklı gazeteci Zeydi, 14 Aralık 2008'de eski ABD Başkanı Bush'a Bağdat'ta düzenlenen bir basın toplantısında ayakkabı fırlatmıştı. - BAĞDAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bush'a Ayakkabı Fırlatan Milletvekili Adayı Gazeteci: 'Gençler İnsanlığın Öncüleridir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement