Çanakkale'de silah kaçakçılığı operasyonu: 2 tutuklama - Son Dakika
Politika

Çanakkale'de silah kaçakçılığı operasyonu: 2 tutuklama

Çanakkale\'de silah kaçakçılığı operasyonu: 2 tutuklama

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Ezine ilçesinde düzenledikleri silah kaçakçılığı operasyonunda 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. İki şüpheli tutuklanırken, diğer iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

09.11.2023 16:55

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda yakalanan silah kaçakçılığı zanlısı 4 kişiden 2'si tutuklandı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince, Ezine Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde silah kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda yakalanan İ.D, M.D.Y, ve Ç.D. ile H.G'ye ait ev, iş yeri ve araçlarda yapılan aramalarda, 14 tabanca, 15 şarjör, 789 tabanca fişeği, 4 bıçak, muşta, 80 boş kovan, 69 çekirdek, doldur-boşalt istasyonu, 2 banka dekontu ile çok sayıda kargo paketi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan İ.D. ve M.D.Y. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, Ç.D. ile H.G. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çanakkale'de silah kaçakçılığı operasyonu: 2 tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement