Çemişgezek Kaymakamı köyleri ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Çemişgezek Kaymakamı köyleri ziyaret etti

Çemişgezek Kaymakamı köyleri ziyaret etti

Tunceli'nin Çemişgezek İlçe Kaymakamı Cüneyt Zor, Cihangir, Akçayunt köyleri ve Gedikler köyüne bağlı Yukarıdemirbük mezrasını gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Kaymakam Zor, köy muhtarları ve vatandaşlardan bilgi alarak, köylerin ihtiyaçlarını en kısa sürede tamamlamaya çalışacaklarını belirtti.

01.11.2023 13:41

Tunceli'nin Çemişgezek İlçe Kaymakamı Cüneyt Zor, Cihangir, Akçayunt köyleri ve Gedikler köyüne bağlı Yukarıdemirbük mezrasını gezerek vatandaşların sorunların dinledi.

Çemişgezek ilçesine bağlı köyleri ziyaret eden Çemişgezek Kaymakamı Cüneyt Zor, vatandaşların talepleri dinledi. Kaymakam Zor, köylerin genel durumu hakkında köy muhtarları ve vatandaşlardan bilgi aldı. Görev süresi içerisinde fırsat buldukça köy ziyaretlerini sürdüreceklerini aktaran Çemişgezek Kaymakamı Cüneyt Zor, "Sürdürdüğümüz köy ziyaretlerimiz de, vatandaşlarımızın taleplerini dinleyip, birlikte değerlendirip, çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. Planlayacağımız hizmetlerimizde vatandaşımızın fikrinin gerekli ve önemli olduğunu düşünüyoruz. Köylerimizin önemli ihtiyaçlarını imkanlarımız ölçüsünde en kısa sürede tamamlamaya gayret edeceğiz" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çemişgezek Kaymakamı köyleri ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement