CHP Elazığ Teşkilatı, Dershaneleri Gezdi - Son Dakika
Politika

CHP Elazığ Teşkilatı, Dershaneleri Gezdi

CHP Elazığ Teşkilatı, Dershaneleri Gezdi

CHP Elazığ il Başkanı Mustafa Kemal Atikeler ve beraberindeki partililer, Elazığ'da faaliyet gösteren dershaneleri gezdi.

02.12.2013 23:10  Güncelleme: 23:34

CHP Elazığ İl Başkanı Mustafa Kemal Atikeler ve beraberindeki partililer, Elazığ'da faaliyet gösteren dershaneleri gezdi.

Atikeler ve beraberindekiler ilk olarak Fem Dershaneleri Elazığ Şubesi'ni ziyaret etti. Dershanenin şube müdür yardımcısı Tuna Akan, ziyarette yaptığı açıklamada, dershanelerin kapatılmasıyla asıl mağduriyeti öğrencilerin yaşayacağını iddia etti.

CHP'liler daha sonra Final Dergisi Dershaneleri'ni ziyaret etti. Bölge yöneticisi Sabri Turan, ziyarette, dershaneciliğin sadece Türkiye'de değil, gelişmiş birçok ülkede var olduğunu söyledi.

Dershanelerin, okulun yerini alan değil, sınav sistemi olan her yerde eğitime destek kurumlar olarak faaliyet gösterdiğini dile getiren Turan, dershanelerin üniversiteye hazırlayan, ara sınıflarda takviye eğitimi veren kurumlar olduğunu belirtti.

Turan, dershaneye ihtiyacın ortadan kalkmadan dershanelerin kapatılmasını anlayamadıklarını dile getirdi.

Ziyaretler sonrası bir değerlendirme yapan Atikeler ise dershanelerin kapatılmasından önce eğitimdeki eksikliklerin giderilmesi gerektiğini söyledi.

-dershaneler

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Elazığ Teşkilatı, Dershaneleri Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement