CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Kağızman çiftçilerinin sulama sorununa dikkat çekti - Son Dakika
Politika

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Kağızman çiftçilerinin sulama sorununa dikkat çekti

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Kağızman ilçesini ziyaret ederek çiftçi ve köylülerle bir araya geldi. Alp, Kağızman çiftçilerinin sulama konusunda yaşadığı sorunları dile getirerek, Tarım ve Orman Bakanı'nı göreve davet etti.

19.08.2023 17:47

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Kağızman ilçesini ziyareti kapsamında çiftçi ve köylülerle bir araya geldi. Alp, " Üreticimiz perişan, Kağızman çiftçisi sulama konusunda ilgi bekliyor. Sayın Bakanı bu konuda göreve davet ediyorum" dedi.

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Kağızman ilçesinde çiftçi ve köylüler ile bugün bir araya geldi. Kağzımanlı yurttaşların sorun ve taleplerini dinleyen Alp, şunları kaydetti:

"Kağızman ilçesinin Kümbet mahallesindeyiz. Kağızman ilçesi elması ile ünlü bir ilçemiz fakat, bu sene gördüğünüz gibi elmalarımız ere dökülüyor. Çünkü yeterli sulama imkanına kavuşamadı. Üreticimiz perişan, Kağızman çiftçisi sulama konusunda ilgi bekliyor. Sayın Bakanı bu konuda göreve davet ediyorum."

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Kağızman çiftçilerinin sulama sorununa dikkat çekti
Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Kağızman çiftçilerinin sulama sorununa dikkat çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement