CHP'li Aday, Ak Partili Adayın Kendisine Oy Vereceğini İddia Etti - Son Dakika
Politika

CHP'li Aday, Ak Partili Adayın Kendisine Oy Vereceğini İddia Etti

CHP\'li Aday, Ak Partili Adayın Kendisine Oy Vereceğini İddia Etti

Balıkesir'de CHP'nin Karesi Belediye Başkan Adayı Ender Biçki, aynı bölgeden seçime giren AK Parti Adayı Yücel Yılmaz'ın bir sonraki seçimlerde kendisine oy vereceğini iddia etti.

12.02.2014 15:14

Balıkesir'de CHP'nin Karesi Belediye Başkan Adayı Ender Biçki, aynı bölgeden seçime giren AK Parti Adayı Yücel Yılmaz'ın bir sonraki seçimlerde kendisine oy vereceğini iddia etti.

Yerel seçimler öncesinde belediye başkan adaylarının seçim temasları sürüyor. Balıkesir'de Karesi Belediye Başkan Adayı Ender Biçki, bugün esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşlardan büyük ilgi gören Ender Biçki, ziyaret güzergahında bulunan AK Parti seçim bürosunu da ziyaret etti. Ziyaret esnasında seçim değerlendirmesinde bulunan CHP'li Belediye Başkan Adayı Ender Biçki, aynı bölgeden seçime giren AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz'ın bir sonraki seçimlerde kendisine oy vereceğini iddia etti. Biçki, "Benim seçim bölgemde tüm partilerin seçim bürolarını giriyorum, insanların elini sıkıyorum, oy istiyorum. İnsanların benim için siyasi görüşlerinin önemi yok. Allah nasip eder başkan olursak biz o insanlara da hizmet vereceğiz, AK Parti'nin adayı olan Yücel Yılmaz'a da hizmet vereceğiz. Yücel Bey'in iş yeri Karesi Belediyesi sınırlarında, ona da hizmet vereceğiz. Biz kendisini AKP'nin adayı diyerek kenarda bırakmayacağız. Herkese eşit hizmet veriyorsak Yücel Yılmaz'a da hizmet vereceğiz. En iyi hizmeti vereceğiz ki, Yücel Yılmaz da bir sonraki seçimlerde bana oy verecek. Yücel Yılmaz bana oy verecek, açıkça söylüyorum. Bu Ender Biçki işini çok iyi yaptı diyecek ve oyunu CHP'ye verecek. Benim derdim Yücel Yılmaz'ın oyunu almak" dedi.

Seçim bölgesinde çalışmasını sürdüren Ender Biçki, esnafı ziyaret edip eşit bir yönetim için başkan adayı olduğunu söyleyerek oy istedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Aday, Ak Partili Adayın Kendisine Oy Vereceğini İddia Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement