CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu'nun 37 yıllık çalışma arkadaşı Şükran Kütükçü ile devam kararı aldı - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu'nun 37 yıllık çalışma arkadaşı Şükran Kütükçü ile devam kararı aldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü ile çalışmaya devam kararı aldıklarını açıkladı. Özel, Şükran Kütükçü'nün deneyimli ve liyakat sahibi bir kişi olduğunu belirtti.

12.11.2023 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP lideri Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 37 yıllık çalışma arkadaşı Şükran Kütükçü'yle devam kararı aldı. Özel, Şükran Kütükçü'nün deneyim ve liyakatine güvendiğini belirtti.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN SÜRPRİZ KARAR

Değişimcilerin kurultay zaferinden sonra bütün gözler, CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü'nün yerine kimin geleceğine çevrilmişti. Bu görev için çeşitli isimler ileri sürülürken CHP lideri Özel, yakın çalışma arkadaşlarına sürpriz bir karar açıkladı.

CHP lideri Özel, Kılıçdaroğlu'nun 37 yıllık çalışma arkadaşı Şükran Kütükçü ile devam karar aldı

"GÖREVİNİN GEREKTİRDİĞİ HER TÜRLÜ DENEYİME SAHİP"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Şükran hanımla çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü Şükran hanım, görevinin gerektirdiği her türlü deneyime, liyakate ve devlet geleneğini yıllarca kamu görevlerinde sindirmiş bir arkadaşımız" dedi.

ÇALIŞMA ARKADAŞLARINDAN OLUMLU TEPKİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bu sürpriz kararı yakın çalışma arkadaşlarından olumlu tepki aldı.

CHP lideri Özel, Kılıçdaroğlu'nun 37 yıllık çalışma arkadaşı Şükran Kütükçü ile devam karar aldı

ŞÜKRAN KÜTÜKÇÜ KİMDİR?

Şükran Kütükçü, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Maliye Bakanlığı'ndaki göreviyle başlayan süreçte sırasıyla Bağkur Genel Müdürü Özel Kalem Müdürü, SSK Genel Müdürü Özel Kalem Müdürü sonrasında CHP liderinin İstanbul Milletvekilliği sırasında danışmanı, CHP Grup Başkanvekilliği sırasında danışmanı, son olarak da 2010 yılından bu yana CHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürlüğü ve Genel Başkan Danışmanı olarak görev yapıyordu.

CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu\'nun 37 yıllık çalışma arkadaşı Şükran Kütükçü ile devam kararı aldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu'nun 37 yıllık çalışma arkadaşı Şükran Kütükçü ile devam kararı aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement