CHP'li vekil ehliyet affı için harekete geçti - Son Dakika
Politika

CHP'li vekil ehliyet affı için harekete geçti

CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, şoförlerin ehliyet affı talebi olduğunu belirterek, insan canına kast etmeyen, yaralamaya sebebiyet vermeyen ve madde bağımlısı olmayan şoförler için bir defaya mahsus ehliyet affı uygulanmasını istedi. Çan, ayrıca en düşük emekli maaşının asgari ücret düzeyine çekilmesi, marketlerdeki zam ve akaryakıt zamlarının şoför esnafını olumsuz etkilemesi konularında da açıklamalarda bulundu.

30.01.2024 11:24  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ehliyet affı talebinde bulunan şoförleri hatırlatan CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, insan canına kast etmeyen, yaralamaya sebebiyet vermeyen ve madde bağımlısı olmayan şoförler için bir defaya mahsus ehliyet affı uygulanmasını istedi.

"AKARYAKIT ZAMLARI ESNAFI OLUMSUZ ETKİLİYOR"

Marketlerdeki 700 farklı ürüne bu hafta zam geldiğini, iktidarın bu zamlar karşısında sessiz kaldığını ifade eden Çan, akaryakıt zamlarının da şoför esnafını olumsuz etkilediğini kaydetti.

Çan, şehir içi ve şehirlerarası ulaşım ile taksi tarifelerine yapılan zamların şoför esnafının suçu gibi bir algı oluşturulduğunu ancak başta akaryakıt olmak üzere ulaşım sektöründeki birçok ürüne zam geldiğini ve şoförlerin ulaşım ücretlerine zam yapmak zorunda kaldığını dile getirdi.

Şoförlerin ayrıca ehliyet affı talebi olduğunu aktaran Çan, ehliyetlerine el konulan esnaftan insan canına kast etmeyen, yaralamaya sebebiyet vermeyen ve madde bağımlısı olmayanlar için bir defaya mahsus af getirilmesini istedi.

CHP\'li vekil ehliyet affı için harekete geçti
Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP'li vekil ehliyet affı için harekete geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Opel Corsa: Ehliyet affı bekleyenler ve aileleri 9 milyona yaklaştı oyunuz asla iktidardan yana olmuyacak ehliyet affı için CHP 2 0 Yanıtla
  • Hbo Hbo: Hayiiiiiiiir 0 0 Yanıtla

Advertisement