CHP'nin Kadın Aday Adayları Tanıtıldı - Son Dakika
Politika

CHP'nin Kadın Aday Adayları Tanıtıldı

CHP\'nin Kadın Aday Adayları Tanıtıldı

Kocaeli'de CHP'den belediye başkan ve meclis üyeliği için aday adayı olan 73 kadın, bir organizasyonla partililere tanıtıldı.

22.09.2013 12:11

Kocaeli'de CHP'den belediye başkan ve meclis üyeliği için aday adayı olan 73 kadın, bir organizasyonla partililere tanıtıldı.

Tan Yıldız Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen aday adayı tanıtım organizasyonuna CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve İlçe başkanları ile aday adayı kadınlar ve partililer katıldı.

CHP'nin kendi içinde adaylarını tespit etmesini önemsediklerini belirten CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, 12 ilçeninn 8'inde 27 Ekim'de belediye başkan adaylarını belirleyeceklerini söyledi. Aralık ayında da belediye meclis üyesi aday adayları için ön seçim yapılacağını aktaran Kuşkan, "Kadınlarımızı devreye alamadığımız zaman yüzde 50 eksik sayılırız. Kadınların seçimlere ne kadar önemli katkı koyduklarını gördük. Başta Büyükşehir olmak üzere birçok belediyeyi alacağımıza inanıyorum" dedi.

Her zaman kadınların yanında olduklarını vurgulayan Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan da, "Kadınlara çok gereksinim var. Birlikteliğimizi kendi içimizde sağlayabilirsek yüzde 100 başarılı olacağız. Her zaman yanınızdayım. Bütün aday adaylarına başarılar diliyorum. Umarım istedikleri yerlere ulaşırlar" diye konuştu.

Kadınların seçim kazandırmanın anahtarı olduğunu söyleyen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ise, "Kadın olmak zordur, kadın olarak siyaset yapmak daha zordur. Kadınlar seçim kazandırmanın da anahtarıdır" dedi.

Daha sonra sırasıyla aday adayları kürsüye çıkarak kendilerini tanıttı. - İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP'nin Kadın Aday Adayları Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement