Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Birilerinin ona buna satıldı diyerek iftiralarına neden olan Arifiye bakım fabrikası ordumuzun ihtiyaçlarını karşılamayı... - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Birilerinin ona buna satıldı diyerek iftiralarına neden olan Arifiye bakım fabrikası ordumuzun ihtiyaçlarını karşılamayı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Birilerinin ona buna satıldı diyerek iftiralarına neden olan Arifiye bakım fabrikası ordumuzun ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor" -"Fırtına Obüslerinin gücüne güç katan sistemlerle dışa bağımlılık azalmış oldu.

09.01.2023 14:14  Güncelleme: 14:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Birilerinin ona buna satıldı diyerek iftiralarına neden olan Arifiye bakım fabrikası ordumuzun ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor"

- "Fırtına Obüslerinin gücüne güç katan sistemlerle dışa bağımlılık azalmış oldu. Fırtına obüslerimizde 2025 yılından itibaren geliştirilen motor ve transmisyonu kullanacağız"

-"Savunma ürünleri ihracatında zaman zaman karşımıza çıkan lisans meselesini de kökten çözüme kavuşturacağız. Bu projenin icrasında görev alan herkese teşekkür ediyorum"

-"Mayıs ayında 2 adet yeni Altay tankı testlerini gerçekleştirmek üzere ordumuza ve güç grubuna teslim ediyorum. Altay'ın testlerini tamamladıktan sonra 2025'ten itibaren seri üretime başlıyoruz"

-"Arifiye tesislerimizde Altuğ 8X8 zırhlı personel taşıyıcılarının üretimi, Leopar 2A4 tanklarının modernizasyonu, farklı motor ve transmisyonların yatırımları da devam ediyor"

-"Sıradan işletme devrini çarpıtarak sermaye düşmanlığı yaparak ABD'den İngiltere'ye kapı kapıya dolaşarak, benzin istasyonlarında bir şeyler yemeye gayret edenler yabancı ekonomi komiserlerinden yardım dileniyor"

-"Biz bu dev eserleri ortaya koyuyoruz. İşten atılacak denilerek galeyana getirmek istedikleri fabrika personelleri hiçbir kayba uğramadan fabrikamızda çalışıyor, ülke ekonomisine katkıda bulunuyor"

-"Fabrikayla ilgili hiçbir iddiaları tutmayanlar yarım ağızla da olsa bir özür dileme erdemi göstermediler"

-"İşte bu güzel Sakaryamızı temsil eden bir tane millet vekili var, ondan da açtığım davadan 50 bin lirayı aldım. Onu da vakıflarımızdan birine verdik, hiç olmazsa hayırları dokunsun"

-"Grup kürsülerini iftira kürsülerine çevirenleri, ülkemizin çıkarlarını ilgilendiren milli meselelerde yalan siyasetini terk etmeye davet ediyorum. Yaparlarsa ne ala. Yapmazlarsa biz milletimize saygımızın geleneği olarak onların yalanlarını deşifre etmeyi sürdüreceğiz"

-" Türkiye'nin zincirlerini kırdığı alanların başında savunma sanayi geliyor. Göreve geldiğimizde yüzde 20'si milliydi, şimdi yüzde 80'i milli olan savunma sanayine sahibiz"

-"Savunma sanayinde başarı hikayesi yazmakla kalmadık, büyük zihniyet devrimi de gerçekleştirdik. Akim bırakılan ülkemiz bizimle birlikte ilk defa projelerinin neticelendiği, başarısını ispatladığı günleri gördü"

SAKARYA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Tank Palet Fabrikası'nda düzenlenen, 'Yeni Nesil Fırtına Obüsleri'nin teslim törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Birilerinin ona buna satıldı diyerek iftiralarına neden olan Arifiye bakım fabrikası ordumuzun ihtiyaçlarını karşılamayı...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Birilerinin ona buna satıldı diyerek iftiralarına neden olan Arifiye bakım fabrikası ordumuzun ihtiyaçlarını karşılamayı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement