Cumhurbaşkanı Erdoğan: Genel ekonomik göstergelerimiz iyi, palavralara kanmayın - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Genel ekonomik göstergelerimiz iyi, palavralara kanmayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Genel ekonomik göstergelerimiz iyi, palavralara kanmayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta'da yaptığı konuşmada, genel ekonomik göstergelerin iyi olduğunu belirterek, enflasyon düşerse bu olumlu tablonun çalışanlara ve emeklilere yansıtılacağını söyledi. Ayrıca, kökleri kifayetsiz muhterislerde, terör örgütü yandaşlarında ve emperyalistlerin beşinci kol elemanlarında olduğunu ifade ederek, amaçlarının milleti yıldırmak ve mücadele azmini kırmak olduğunu vurguladı.

20.03.2024 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Genel ekonomik göstergelerimiz gayet iyi. Enflasyon düştükçe, ekonomideki bu olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız. Bunun dışındaki palavralara sakın kanmayın"

-"Bunların köküne baktığınızda ya kifayetsiz muhterisleri, ya terör örgütü yandaşlarını, ya emperyalistlerin beşinci kol elemanlarını görürsünüz"

-"Amaçları karamsarlık bulutlarını tepemize toplayarak milletimizi yıldırmak, insanımızın mücadele azmini kırmak, hepimizin dikkatini dağıtmaktır"

ISPARTA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da partisinin 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'ndaki mitinginde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan: Genel ekonomik göstergelerimiz iyi, palavralara kanmayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement