DEM Parti'den Başak Demirtaş açıklaması: İBB adaylığı için en güçlü isimlerden biri - Son Dakika
Politika

DEM Parti'den Başak Demirtaş açıklaması: İBB adaylığı için en güçlü isimlerden biri

DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın İBB adaylığı için en güçlü isimlerden biri olduğunu söyledi. Koçyiğit, "Başak Hanımın yaptığı açıklama bizim açımızdan resmi başvuru niteliğindedir. Aldık, kabul ettik" dedi.

31.01.2024 12:57  Güncelleme: 13:01

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, Mecliste basın toplantısı düzenledi. Gülistan Kılıç Koçyiğit, Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın adaylık başvurusu hakkında açıklama yaptı. Koçyiğit, "Başak Hanımın yaptığı açıklama bizim açımızdan resmi başvuru niteliğindedir aldık kabul ettik" dedi.

5 ŞUBAT'I İŞARET ETTİ

Aday çıkarılacak seçim bölgelerinde çalışmaların devam ettiğini belirten Koçyiğit, adayların açıklanması için MYK toplantısını işaret etti. Başak Demirtaş'ın aday aday niteliğinde olduğunu söyleyen Koçyiğit, "3 Şubatta MYK toplantımız yapılacak. En geç 5 Şubat'ta açıklarız." dedi.

"İBB ADAYLIĞI İÇİN EN GÜÇLÜ ADAYIMIZ"

İBB adaylığı için en güçlü isimlerden birinin Başak Demirtaş olduğunu söyleyen Koçyiğit, "Başak Hanım en güçlü adaylarımızdan birisi. Mayıs kampanyasını birlikte yürüttüğümüz, mitinglerimizde konuşan bir arkadaşımız, yoldaşımız. Adaylığı önünde hiçbir engel yok. Biz de bundan mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

DEM Parti\'den Başak Demirtaş açıklaması: İBB adaylığı için en güçlü isimlerden biri

Son Dakika Politika DEM Parti'den Başak Demirtaş açıklaması: İBB adaylığı için en güçlü isimlerden biri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • KADİR AYDIN: ekremden daha iyi başkanlık yapacağı belli chp bence başak hanımı desteklemeli 90 53 Yanıtla
  • İbrahim KÜÇÜKÖNDER: Sevgili peygamberimiz buyurur: "Kim, zalime yardım ederse Allah o zalimi ona musallat eder. .. bay bayekrem mudafa 61 17 Yanıtla
  • zoro beyi: Akp seçmeni:Dem parti aday ciksrmazsa Chp ile ittifak yapıyor aday çıkarırsa çok yaşa Dem parti 0 0 Yanıtla

Advertisement