Emin Haluk Ayhan : Cumhurbaşkanı 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda' Şarkısını Maalesef Artık... - Son Dakika
Politika

Emin Haluk Ayhan : Cumhurbaşkanı 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda' Şarkısını Maalesef Artık...

Emin Haluk Ayhan : Cumhurbaşkanı \'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda\' Şarkısını Maalesef Artık...

Emin Haluk Ayhan : Cumhurbaşkanı 'beraber yürüdük biz bu yollarda' şarkısını maalesef artık söyleyemeyecektir MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, TBMM'de basın toplantısı düzenledi.

03.02.2016 16:56

Emin Haluk Ayhan : Cumhurbaşkanı 'beraber yürüdük biz bu yollarda' şarkısını maalesef artık söyleyemeyecektir

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Ayhan, "Sayın Cumhurbaşkanı 'beraber yürüdük biz bu yollarda' şarkısını maalesef artık söyleyemeyecektir" dedi.

Ak Parti'de yeni bir hareket başladığını ve 'kardeşlik hukukunun', yerini 'O zat' sürecine bıraktığını savunan Ayhan, "Sayın Cumhurbaşkanı 'beraber yürüdük biz bu yollarda' şarkısını maalesef artık söyleyemeyecektir" ifadesini kullandı.

Ayhan, "Sayın Cumhurbaşkanı 'beraber yürüdük biz bu yollarda' şarkısını maalesef artık söyleyemeyecektir" dedi.

Ak Parti yönetiminin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'başkanlık sistemine geçiş için anayasa değişikliğine gidilmesi, bunun için gerekiyora referandum yapılması' dayatmasıyla karşı karşıya kaldığını öne süren Ayhan, TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu toplantılarının 'bu dayatma altında başlayacağını' ifade etti.

Ayhan, "Ak Parti'nin anayasa değişikliği için tek motivasyonu başkanlık sistemidir. Cumhurbaşkanı son olarak Pinochet'in memleketinden 'Türkiye'de sistem değişikliğine gidilmelidir' çağrısını yapmıştır. Bu çağrının yapıldığı yer Türkiye'ye layık görülen sistemi anlatması bakımından manidardır" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Emin Haluk Ayhan : Cumhurbaşkanı 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda' Şarkısını Maalesef Artık... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement