'Gönüllülük ve Sosyal Hizmetlere Erişim, Yeni Yaklaşımlar Uluslararası Katılımlı Buluşma' Programı - Son Dakika
Politika

'Gönüllülük ve Sosyal Hizmetlere Erişim, Yeni Yaklaşımlar Uluslararası Katılımlı Buluşma' Programı

\'Gönüllülük ve Sosyal Hizmetlere Erişim, Yeni Yaklaşımlar Uluslararası Katılımlı Buluşma\' Programı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, “Bugün uluslararası toplum dünyadaki tüm enleri yaşarken, en fakir en zengin, bugün 5 yaşına varmadan bir çocuğumuz temiz su temiz gıdaya ulaşmada sorun yaşıyorsa, kimyasal silahla binlerce çocuğumuz, kadınımız masum insanımız yok oluyor, ölüyorsa bu konuda daha yapmamız gereken çok iş var" dedi.

11.12.2013 17:18

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Bugün uluslararası toplum dünyadaki tüm enleri yaşarken, en fakir en zengin, bugün 5 yaşına varmadan bir çocuğumuz temiz su temiz gıdaya ulaşmada sorun yaşıyorsa, kimyasal silahla binlerce çocuğumuz, kadınımız masum insanımız yok oluyor, ölüyorsa bu konuda daha yapmamız gereken çok iş var" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, Meyra Palace'de gerçekleşen 'Gönüllülük ve Sosyal Hizmetlere Erişim, Yeni Yaklaşımlar Uluslararası Katılımlı Buluşma' programına katıldı. Program sema gösterisi ile başladı. Programda konuşan Bakan Şahin, Türkiye'nin hukuk devleti olduğunu söyleyerek, "İleri demokrasiye gitme yolculuğumuzda eşit vatandaşlık, eşit yurttaşlık dediğimiz, herkesin birinci sınıf vatandaşı olduğu anlardı. Hukuk devletinde yapılması gerekenler elbette yapılıyor. Bunların hepsi adalet, vicdan, merhamet duygusu bunların hepsi karşımıza geliyor. Ayrımcılığı reddettiğimiz, 76 milyon kardeşliğini konuştuğumuz yerde dünyanın en iyi yasalarını da çıkartırsak çıkaralım, ulusal manada yapılması gereken en iyi alt yapıyı oluştursak bile insanoğlu mutluluğu sağlayan şeyi maddi ve manevi ihtiyaçlardan bir bütün olduğunu, adalet sistemimizin yalnız hukuktan değil beraberinde erdemden, faziletten ve bu duygulara bağlı bir bütünden bahsettiğimizi artık biliyor ve inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Bakan Şahin, sözlerine şöyle devam etti:

"Uluslararası toplum dünyadaki bütün enleri yaşarken, kimyasal silahla binlerce çocuğumuz, kadınımız masum insanımız yok oluyor, ölüyorsa bu konu da daha yapmamız gereken çok iş var."

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Vurmalı Çalgılar Sanatçısı Dinçer Özer konser verdi. Dinçer'e Bakan Şahin ve davetliler de tempo tuttu. Bakan Şahin, programda daha sonra katılımcılara plaket takdim etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika 'Gönüllülük ve Sosyal Hizmetlere Erişim, Yeni Yaklaşımlar Uluslararası Katılımlı Buluşma' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement