Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve İlçe Belediye Başkanları Yatırım ve Hizmetler İçin İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi - Son Dakika
Politika

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve İlçe Belediye Başkanları Yatırım ve Hizmetler İçin İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve İlçe Belediye Başkanları Yatırım ve Hizmetler İçin İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi, Kocasinan ve Talas belediye başkanları ile bir araya gelerek, yatırım ve hizmetlerle ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Büyükkılıç, ilçe belediye başkanlarıyla yapılan yatırımları değerlendirmeye ve yapılacak hizmetlerle alakalı talepleri dinlemeye önem veriyor.

27.09.2023 12:40  Güncelleme: 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda, merkez ilçeler başta olmak üzere 16 ilçede yapılan, yapımı devam eden ve programa alınan yatırımlar ile şehrin geleceğine yönelik projeler masaya yatırıldı.

???????Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükkılıç, Kayseri için belediye başkanlarıyla omuz omuza çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Birlik ve beraberliğe dikkati çeken Büyükkılıç, "Her zaman uyum içerisinde çalışarak şehrimize ve ilçelerimize hizmet etmek için ortak paydada buluştuğumuz başkanlarımıza teşekkür ederim. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin." ifadesini kullandı.

Toplantıya, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hasan Nuri Kuş, AK Parti Kayseri Teşkilat Başkanı Kadir Bayram, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın katıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve İlçe Belediye Başkanları Yatırım ve Hizmetler İçin İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement