Kayseri'de Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bin 438 vatandaşa bilgilendirme yaptı - Son Dakika
Politika

Kayseri'de Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bin 438 vatandaşa bilgilendirme yaptı

Kayseri\'de Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bin 438 vatandaşa bilgilendirme yaptı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri son bir ayda bin 438 vatandaşa ulaşarak genel güvenlik konularında bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca, 254 bilgilendirme faaliyeti, 81 sosyal yardım faaliyeti düzenleme ve Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 1 üçüncülük başarısı elde etme gibi çalışmalar gerçekleştirildi.

05.10.2023 12:16  Güncelleme: 12:17

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir ayda yapılan çalışmalarda; bin 438 vatandaşa ulaşılarak genel güvenlik konularında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Edinilen bilgiye göre; Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince 1-30 Eylül tarihleri arasındaki 254 bilgilendirme faaliyetinde bulunuldu, 81 sosyal yardım faaliyeti düzenledi, İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi çerçevesinde Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında; 1 üçüncülük başarısı elde edildi.

Ekiplerce ayrıca; bin 438 vatandaşa ulaşıldı ve genel güvenlik ve asayiş, hırsızlık, dolandırıcılık, kadın acil destek (KADES) konuları ile ilgili broşür, afiş, sticker bilgilendirme materyalidağıtıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kayseri'de Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bin 438 vatandaşa bilgilendirme yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement