Kılıçdaroğlu, Engin Özkoç'u parti örgütü ve örgütlenmeden sorumlu başdanışman olarak atadı - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu, Engin Özkoç'u parti örgütü ve örgütlenmeden sorumlu başdanışman olarak atadı

Kılıçdaroğlu, Engin Özkoç\'u parti örgütü ve örgütlenmeden sorumlu başdanışman olarak atadı

CHP Genel Merkezi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önceki dönem Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'u 'Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı' olarak görevlendirdiğini açıkladı.

03.07.2023 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Merkezi, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki Dönem Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'u, 'Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı' olarak görevlendirmiştir" açıklamasını yaptı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 27. Dönem CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'u, "Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı" olarak görevlendirdi. CHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada; "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki dönem Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'u, 'Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı' olarak görevlendirmiştir" denildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu, Engin Özkoç'u parti örgütü ve örgütlenmeden sorumlu başdanışman olarak atadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement