Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak Türkmen Cephesi'ni ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak Türkmen Cephesi'ni ziyaret etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak Türkmen Cephesi\'ni ziyaret etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ile Irak Türkmen Cephesi'ni ziyaret etti. Güler, bölgedeki savunma ve güvenlik konularıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

07.02.2024 18:52  Güncelleme: 02:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MİLLİ Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ile Irak Türkmen Cephesi'ni ziyaret etti.

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Bakan Güler'in Irak'taki ziyaretlere devam ettiği belirtilerek, "Bakan Güler, Kürdistan Demokratik Partisi (KDP) Başkanı Mesud Barzani ile görüşmesinin ardından Irak Türkmen Cephesi'ni ziyaret etti. Güler, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Oluşumlardan Sorumlu Bölge Bakanı ve Irak Türkmen Cephesi Yürütme Kurulu Üyesi Aydın Maruf Selim ve beraberindeki heyet ile bir araya gelerek bölgedeki savunma ve güvenlik konularıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Bakan Güler ve Genelkurmay Başkanı Gürak, Aydın Maruf Selim'i ziyaretinin ardından IKBY İçişleri Bakanı Rebar Ahmet Halit ile de bir araya geldi" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak Türkmen Cephesi'ni ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement