MKYK toplantısında Erdoğan'ı kızdıran İmamoğlu sözleri: Bunu nasıl söylersin? - Son Dakika
Politika

MKYK toplantısında Erdoğan'ı kızdıran İmamoğlu sözleri: Bunu nasıl söylersin?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kent lokantaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında seçim sonuçlarının masaya yatırıldığı AK Parti MKYK toplantısında gündeme geldi. İddiaya göre; bir MKYK üyesinin İstanbul'da seçimleri kaybetmenin nedenlerinden birinin kent lokantaları olduğunu söylemesi üzerine Erdoğan, "Bunu nasıl söylersin?" sözleriyle tepki gösterdi.

19.04.2024 12:24  Güncelleme: 13:13

2022 yılında İBB tarafından şehrin pek çok noktasına kent lokantaları açılmış ve uygun fiyatlı yemek hizmeti verilmeye başlanmıştı. Bu konu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki MKYK toplantısında da gündeme geldi. Bir MKYK üyesinin, İstanbul'da seçimleri kaybetmenin nedenlerinden birinin de Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum'un, "Ücretli verdikleri yemeği marifetmiş gibi anlatıyorlar" dediği "Kent Lokantaları" olduğunu söyledi. Bunun üzerine Erdoğan'ın "kızdığı" ve " Kent Lokantası'yla seçim mi kaybedilirmiş? Neden bu olur mu?" tepkisini gösterdiği ifade edildi.

Çarşamba günü düzenlenen AK Parti MKYK toplantısında seçim sonuçları detaylı olarak değerlendirildi. Pek çok konu başlığının ele alındığı toplantıya, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir MKYK üyesinin arasında geçtiği iddia edilen konuşma damga vurdu.

ERDOĞAN SİNİRLENDİ: NEREDEYMİŞ BU LOKANTALAR?

Toplantıda MKYK üyelerinden biri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kent lokantaları açtığını anımsatarak, reklamını çok iyi yaptıklarını ve AK Parti'nin ise halkla ilişkiler alanında eksikleri bulunduğunu ifade etti. Erdoğan, AK Parti'li kurmayın bu sözlerine sinirlenerek, Kent Lokantaları için "Hani neredeymiş bu lokantalar? Gidelim birlikte bakalım ne hizmeti veriyorlarmış" ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

"BUNU NASIL SÖYLERSİN?"

Erdoğan'ın, "Sen üç dönem vekillik yapmış birisin. Bunu nasıl söylersin? Karşı tarafın her söylediğine nasıl inanırsınız?" sözleriyle tepki gösterdiği iddia edildi.

MKYK toplantısında Erdoğan'ı kızdıran İmamoğlu sözleri: Bunu nasıl söylersin?

KENT LOKANTASI ÖNÜNE DEV AFİŞ ASILMIŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 28 Mart'ta açtığı Kent Lokantasının önü, yerel seçim döneminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arnavutköy mitingi öncesinde dev bir afişle kapatılmıştı.

MKYK toplantısında Erdoğan\'ı kızdıran İmamoğlu sözleri: Bunu nasıl söylersin?

Son Dakika Politika MKYK toplantısında Erdoğan'ı kızdıran İmamoğlu sözleri: Bunu nasıl söylersin? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • Sadoca Sadoca: Erdoğan doğudan batıya yüz yıllık eserler bıraktı .Ekrem üç beş lokantayla atomu parçalamış gibi gazlandı seçim kazandı 364 589 Yanıtla
    Ahmet Ateş: Sanırım yüz yıllık eserleri sattı yedi demek istemiş. 161 53 Ömer Özen: dayının biri atomu parcalayani söylemisti ne cabuk unuttun 175 33 Hakan EnDürüst: adam adını sadaka koymuş bu yorum gayet normal 124 43 Hasan Tartal: Adam doğru söylemiş lokanta üzerinden örnek vermiş ama Cumhurbaşkanı halktan o kadar koptuki lokantaya indirgiyor olayı millet aç ekonomi yerlebir insanlar ucuz ekmek için halk ekmek ucuz et için et ve balık kurumu ucuz yemek için lokantalarda saatlerce sıra bekliyor....! 109 24
  • Resul Bey: Bu nankör millet layık olduğuna müstehaktır, 3-5 yemeğe kuru vaate devasını satanlarla zaten bu iş yürümez reis. 208 446 Yanıtla
    Şevki Sünger: makarnaya mı ? 262 80 melih döşemecioğlu: bu yalakalığınız ilk seçime kadar sonra yallaaah. 145 51 Hasan Tartal: Millet nankör değil hükümet nankör... 120 37 Mesut Vatansever: İki belediye alınca şaşıranlar iktidar zannettiler kendilerini, yahu belediyede kişiye verdik partiye değil, ayrıca toplam belediye sayısına bir bakınız, ayrıca iktidar 26 sene iktidar olmuş da kazanamayacak olması normal değil mi artık siz 26 yılı iki belediye kazandık diye nasıl unutursunuz ve yandaşınızı kandırırsınız yazık size inananlara da 2 9
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement