Muğla'da Başkan Gürün de CHP'den Aday Adayı - Son Dakika
Politika

Muğla'da Başkan Gürün de CHP'den Aday Adayı

Muğla\'da Başkan Gürün de CHP\'den Aday Adayı

Muğla'da dört dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten CHP'li Osman Gürün, tekrar aday olduğunu açıkladı.

02.09.2013 16:12

Muğla'da dört dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten CHP'li Osman Gürün, tekrar aday olduğunu açıkladı.

Eşi Gülsüm Gürüm ile CHP Muğla İl Başkanlığı'na gelen Belediye Başkanı Osman Gürün, adaylık başvuru dosyasını İl Başkanı Mustafa Öztürk'e teslim etti. Buradaki açıklamasında Başkan Gürün, bunun bir hizmet yarışı olduğunu belirtip, "Aday adayı olan arkadaşlarımızın hepsi çok değerli. Önemli olan ülkemizin ve Muğla'nın menfaati adına ortak hareket etmek. İçimizden bir kişi aday olacak. Bu ismin arkasında olmalıyız. Seçimde büyük bir hata yapmaksak hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Muğla'nın çok geniş bir coğrafyaya sahip ve diğer şehirlerde olmayan bir yerleşim şeklinin olduğunu belirten Gürün, "Her ilçesi ayrı bir değer. Büyükşehir olmamız bizim için büyük bir avantaj. Ekip olarak birbirimiz ile çatışmamalıyız. Muğla'nın yararına kol kola girmeliyiz. Türkiye'deki kavga Muğla'da olmamalı. Kalkınmamızla ilgili önemli bir problem yaratır. Toplum önünde kavga ederek problem çözülmez. 30 Mart tarihinde hemşerilerimizin iradesinin ne olduğunu hep birlikte göreceğiz. Kim seçilirse seçilsin o kişiye yardımcı olmamız gerekiyor. Bunu yapabilirsek Muğla'mız daha da kalkınır. Basın mensuplarımız seçimde sürecindeki estetiği vatandaşlarımıza en güzel şekilde yansıtacaktır" diye konuştu.

Başkan Gürün, yerel seçimde başkanlık için daha önce aday adaylıklarını açıklayan CHP Muğla eski milletvekilleri Ali Arslan, Fevzi Topuz ve Musa Gökbel, Muğla eski Baro Başkanı Ayla Kara ve Yüksekşehir Planlamacısı Yaşar Sevgi Aktör ile yarışacak. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Muğla'da Başkan Gürün de CHP'den Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement