Nevşehir'de ATV Turu İle İsrail Protestosu - Son Dakika
Politika

Nevşehir'de ATV Turu İle İsrail Protestosu

Nevşehir\'de ATV Turu İle İsrail Protestosu

Nevşehir'de bulunan bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri, Kapadokya bölgesinde ATV turu düzenleyerek İsrail'i protesto etti. Sivil toplum kuruluşları adına yapılan basın açıklamasında, Filistin'deki çocukların durumu ve Kudüs'ün özgürlüğü vurgulandı. Grup, ATV motorları ile Türk ve Filistin bayraklarıyla Kapadokya vadilerinde tur attı.

13.11.2023 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filistin bayrakları ile dolaştılar

NEVŞEHİR - Nevşehir'de bulunan bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri Kapadokya bölgesinde ATV turu düzenleyerek İsrail'i protesto etti.

Kapadokya bölgesinde turistler için düzenlenen aktivitelerden olan ATV turları, bugün İsrail'i protesto için Kapadokya bölgesinde tur düzenledi. Merkeze bağlı Göreme beldesinde bir araya gelen bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri ellerinde Türk ve Filistin bayrakları ile Kapadokya bölgesinde tur düzenledi. Sivil toplum kuruluşları adına açıklama yapan Oğuz Süleyman Albayrak; "Çocukların cansız bedenlerini yaralı hallerini gördükçe kendi çocuklarımızı kucaklayamayacak, sevemeyecek kadar acı içindeyiz. Bu durum eminiz ki vicdan sahibi herkesi rahatsız etmektedir. Herkes dosta güven, düşmana korku salmak için harekede geçsin ve imkanı nispetinde bu zulmü durduracak fikirler üretsin. Amacımız kalıcı ateşkes, hedefimiz özgür Kudüs, güçlü İslam alemidir" şeklinde konuştu.

Yapılan basın açıklamasının ardından grup ATV motorları ile ellerinde Türk ve Filistin bayrakları ile Kapadokya vadilerinde tur attı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Nevşehir'de ATV Turu İle İsrail Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement