Şahıslar Değil, Takımlar da Yargılanıyor - Son Dakika
Politika

Şahıslar Değil, Takımlar da Yargılanıyor

"Yalnız şahıslar değil, takımlar da yargılanıyor" dedi.

21.02.2012 14:37

"Futbolda şike" iddialarına ilişkin açılan dava kapsamında savunma yapmaya başlayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım,

"Yalnız şahıslar değil, takımlar da yargılanıyor" dedi.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda faaliyet gösteren özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Selim Kımıl'ın avukatı, hakkındaki suçlamayı kabul etmediği müvekkilinin tahliyesini ve beraatini istedi.

Davanın tutuklu sanıklarından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da saat 14.00 itibarıyla savunma yapmaya başladı.

Savunmasına, "Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz. Kendimi ve kulübü savunacağım. Yalnız şahıslar değil, takımlar da yargılanıyor" diyerek başlayan Yıldırım, 3 aydır bilgisayar istediklerini, ancak verilmediğini ifade etti.

Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"(Dün) Galatasaray maçına bakıyorsunuz diyorsunuz bize 'ama şike orada var. Onun için bakıyorduk'. Basın burada yaşananları doğru yazsın. Dün hastalanmadım, hastalandım diye yazdılar. Bizi karalayanlar ailelerimiz olduğunu düşünsün. Takımımızı şike suçlamasıyla mahkemeye taşıdılar. 20 milyon taraftar susuyorsa biz mesaj vermediğimizden susuyordur. Gizlilik kararları ihlal edilerek basına servis edilmiştir. Fenerbahce Başkanı olmak gibi gurur, onur kaynağı olan bir sıfatı yerine getirdim. Fenerbahçeli olmayı her şeyin üstünde tuttum."

Duruşma, Yıldırım'ın savunmasının alınmasıyla devam ediyor. - İSTANBUL

Şahıslar Değil, Takımlar da Yargılanıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Şahıslar Değil, Takımlar da Yargılanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement