Sp'li Ağdağ: Başbakan Yeni Bir 'One Minute'e Hazırlanıyor - Son Dakika
Politika

Sp'li Ağdağ: Başbakan Yeni Bir 'One Minute'e Hazırlanıyor

Sp\'li Ağdağ: Başbakan Yeni Bir \'One Minute\'e Hazırlanıyor

Sp Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in seçimlere 1 ay kala Türkiye'ye geleceğinin söylendiğini belirtti.

23.04.2011 11:45

Sp Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in seçimlere 1 ay kala Türkiye'ye geleceğinin söylendiğini belirterek, "Muhtemeldir ki Başbakan seçim öncesi yeni bir 'One Minute'e hazırlanıyor" dedi. SP Genel Başkan Yardımcıları Atik Ağdağ ve Birol Aydın, partisinin Zonguldak İl Başkanlığı'nın dün akşam Camlı Köşk'te düzenlediği milletvekili aday tanıtım toplantısına katıldı. Yüksek Seçim Kurulu'nun, BDP'nin desteklediği bağımsız milletvekili adaylarına yönelik iptal kararı sonrası düzenlenen gösterilerde 1 kişinin öldüğünü, 1 polisin de ağır yaralandığını hatırlatan Atik Ağdağ, bunun sorumlusunun hükümet olduğunu, hesabını da hükümetin vermesi gerektiğini söyledi.

Seçimlere 1 ay kala, 15 Mayıs'ta İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in Türkiye'ye geleceğinin söylendiğini belirten Ağdağ, "Şimdi Başbakan muhtemeldir ki seçim öncesi yeni bir 'One Minute'e hazırlanıyor. Sen 5 yıl ne talimat verilirse yap, bütün anlaşmalara 'olur' de, Türkiye'ye karşı yapılan bütün hakaretlere karşı sadece göstermelik ekabirlikler yap; ondan sonra da getir Meclis'te ayakta alkışlat. Hiçbir ticari anlaşmayı, hiçbir askeri sözleşmeyi iptal ettirme, neticesinde buraya getir, seçim önesinde başka bir artistliği yap. Buna inşallah bu seçim öncesi bizler, Milli Görüşcüler olarak müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.

- Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Sp'li Ağdağ: Başbakan Yeni Bir 'One Minute'e Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement