TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Adana'da Sanayicilerle İstişare Toplantısı'na Katıldı - Son Dakika
Politika

TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Adana'da Sanayicilerle İstişare Toplantısı'na Katıldı

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ve komisyon üyeleri, Adana'da düzenlenen Sanayicilerle İstişare Toplantısı'na katıldı. Varank, Adana'nın sanayi ve tarım potansiyeline dikkat çekerek, komisyonun ilgilendiği alanlarda görüşmeler gerçekleştireceklerini belirtti. Toplantının ardından Varank, fabrikalarda incelemelerde bulunarak, özel yapım bir motosiklete binip tur attı ve forklift sürdü.

03.11.2023 17:20

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile komisyon üyeleri Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen Sanayicilerle İstişare Toplantısı'na katıldı. Burada konuşan Varank, Adana'nın potansiyeli yüksek bir şehir olduğunu belirterek, Sadece sanayide değil, tarımıyla da potansiyeli var. Enerjide ana kavşak noktalarından bir tanesi olması hasebiyle Adana önemli bir şehrimiz. Biz de buraya gelmişken komisyonumuzu ilgilendiren alanlarda bu görüşmeleri gerçekleştireceğiz dedi.

LÜKS MOTOSİKLET VE FORKLİFT SÜRDÜ

Toplantının ardından Komisyon Başkanı Varank ile beraberindekiler, fabrikalarda incelemelerde bulundu. Varank, iş insanı Umman Deniz'in özel yapım 'Trike' türünde, 3 tekerlekli, 8 silindir ve 5 bin 700 litre motor hacimli motosikletine binip sanayi bölgesinde tur attı. Varank başka bir ziyaretinde ise forklift sürdü. (DHA)

TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Adana\'da Sanayicilerle İstişare Toplantısı\'na Katıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Adana'da Sanayicilerle İstişare Toplantısı'na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement