Terme'de Cumhuriyet Bayramı ve 100. yıl dönümü töreni düzenlendi - Son Dakika
Politika

Terme'de Cumhuriyet Bayramı ve 100. yıl dönümü töreni düzenlendi

Terme\'de Cumhuriyet Bayramı ve 100. yıl dönümü töreni düzenlendi

Terme'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi. Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda gerçekleştirilen törende çelenk bırakıldı, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törene çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

28.10.2023 14:20

Tokat'ın Başçiftlik ve Turhal ilçelerinde Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çelenk töreni düzenlendi.

Başçiftlik Kaymakamı Gönül Uçar ve Belediye Başkanı Murat Tunçel, 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Törene Hatipli Belediye Başkanı Murat Cengiz, İlçe Jandarma Komutanı Muharrem Er, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Ertürkler, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

???????- Turhal

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende Kaymakam Turan Soğukoluk ve Belediye Başkanı İlker Bekler, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi.

Törene Cumhuriyet Başsavcısı Lütfullah Topuk, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Burak Dülgeroğlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Murat Özkan, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Terme'de Cumhuriyet Bayramı ve 100. yıl dönümü töreni düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement