Toroslar Belediyesi, Atatürk'ü Anma Töreni Düzenledi - Son Dakika
Politika

Toroslar Belediyesi, Atatürk'ü Anma Töreni Düzenledi

Toroslar Belediyesi, Atatürk\'ü Anma Töreni Düzenledi

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. yıl dönümünde düzenlenen törenle onu anma ve saygı duruşunda bulundu. Belediye personeli, çevredeki vatandaşlar ve çocuklar, belediye binası önünde gerçekleştirilen çelenk sunma törenine katıldı. Tören, zabıta ekiplerinin sirenleriyle başlayıp saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Araç sürücüleri de siren sesleriyle birlikte araçlarından inerek saygı duruşuna eşlik etti ve bayraklar yarıya indirildi.

10.11.2023 15:37

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde düzenlenen törenle andı.

Belediye personeli ve çevredeki vatandaşların, belediyenin ana hizmet binası önünde düzenlenen çelenk sunma töreniyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andığı törene, çocuklar da katılım gösterdi. Atatürk büstü önünde zabıta ekiplerinin araçlarının sirenleriyle başlayan anma töreni, saatler 09.05'i gösterdiğinde iki dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile devam etti.

Siren seslerinin duyulması ile birlikte araç sürücüleri de araçlarından inerek saygı duruşuna eşlik ederken, belediye önündeki bayraklar da İstiklal Marşı okunurken yarıya indirildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Toroslar Belediyesi, Atatürk'ü Anma Töreni Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement