Vali Öksüz ayağının tozuyla esnaf ve şehitlik ziyaretinde bulundu - Son Dakika
Politika

Vali Öksüz ayağının tozuyla esnaf ve şehitlik ziyaretinde bulundu

Valiler Kararnamesi ile Burdur'a atanan Vali Türker Öksüz, göreve başlar başlamaz ilk iş olarak Muharip Gaziler Derneği, şehitlik ve esnafı ziyaret etti.

18.08.2023 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Türker Öksüz, ayağının tozuyla esnaf ve şehitlik ziyaretinde bulundu

BURDUR - Valilik kararnamesi ile Burdur Valisi olarak atanan Vali Türker Öksüz göreve başlar başlamaz ilk iş olarak Muharip Gaziler Derneği, şehitlik ve esnaf ziyaretinde bulundu.

Bugün görevine başlayan Vali Türker Öksüz il yöneticileri toplantısının ardından ilk ziyaretini Muharip Gaziler Derneği Burdur şubesinde gerçekleştirdi. Vali Öksüz'ü burada Muharip Gaziler Derneği Burdur Şube Başkanı Hasan Okyar karşıladı. Vali Öksüz, dernekte Burdurlu gazilerle tanışarak bir süre sohbet etti. Başkan Okyar, Vali Öksüz'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Burada ki ziyaretin ardından Gazi Caddesi üzerinde esnafları tek tek ziyaret eden Vali Türker Öksüz. Esnafların yeni görev yeri için tebrikleri kabul eden Vali Öksüz verilen ikramları kabul ederek esnaflara hayırlı işler diledi.

Esnaf ziyaretinin ardından beraberindekiler ile birlikte Burdur Şehitliği'ne geçen Vali Öksüz Şehit mezarlarına karanfil bırakarak şehit aileleriyle sohbet etti. Şehitlikte Burdur Müftü Yardımcı Yüksel Güzel tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilavetini okunarak şehitlerin ruhuna dua edildi.

Vali Öksüz ayağının tozuyla esnaf ve şehitlik ziyaretinde bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Vali Öksüz ayağının tozuyla esnaf ve şehitlik ziyaretinde bulundu - Son Dakika


Advertisement