Yeniden Refah Partisi Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan: Yozgat'ı Ayağa Kaldıracağız - Son Dakika
Politika

Yeniden Refah Partisi Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan: Yozgat'ı Ayağa Kaldıracağız

Yeniden Refah Partisi Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan: Yozgat\'ı Ayağa Kaldıracağız

Yeniden Refah Partisi Yozgat Belediye Başkan adayı Kazım Arslan, Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı konuşmada, Yozgat'ı yaşanabilir bir şehir haline getirmek için seferberlik ilan edeceklerini ve yepyeni bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini belirtti. Konuşmanın ardından vatandaşlar, araçlarla konvoy oluşturarak şehir turu yaptılar.

01.04.2024 02:03  Güncelleme: 02:04

Yeniden Refah Partisi Yozgat Belediye Başkan adayı Kazım Arslan, "Yozgat'ı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Yarından itibaren Yozgat'ta yepyeni bir belediyecilik anlayışı başlayacak." dedi.

Arslan, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.

Verdikleri destekten dolayı vatandaşlara teşekkür eden Arslan, "Göreve 'Nerede kalmıştık' diye başlayacağız. Yozgat'ın yaşanabilir bir şehir, imrenilen bir şehir olması için ve gelinmek istenen, gezilmek istenen bir şehir olması için hep birlikte seferberlik içerisinde olacağız. Yozgat'ı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Yarından itibaren Yozgat'ta yepyeni bir belediyecilik anlayışı başlayacak." diye konuştu.

Arslan'ın konuşmasının ardından vatandaşlar, Lise Caddesi ve Meydan Yeri'nde araçlarla konvoy oluşturup şehir turu yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Yeniden Refah Partisi Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan: Yozgat'ı Ayağa Kaldıracağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement