Ümit Özdağ'ın Suriye vizesi iptal edildi! Bu hafta içinde gitmedi bekleniyordu - Son Dakika
Politika

Ümit Özdağ'ın Suriye vizesi iptal edildi! Bu hafta içinde gitmedi bekleniyordu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın bu hafta içinde Suriye'ye gitmesi beklenirken vizesinin iptal edildiği öne sürüldü. Özdağ, 'Suriye'ye gidemiyorum' açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanlığı seçimi döneminde sığınmacıları ülkelerine göndereceğini söyleyen Özdağ, geçtiğimiz haziran ayında Suriye'ye gitme planını duyurmuştu. Suriye yönetiminin Özdağ'ın vizesini iptal ettiği ileri sürüldü.

10.07.2023 23:08  Güncelleme: 01:01

Bu hafta içinde Suriye'ye gitmesi beklenen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın vizesinin iptal edildiği öne sürüldü. Özdağ, "Suriye'ye gidemiyorum" ifadelerini kullandı.

SURİYE'YE GİDECEKTİ

Cumhurbaşkanlığı seçimi döneminde yaptığı açıklamalarda sığınmacıları ülkelerine "Zafer Turizm" ile göndereceğini söyleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, geçtiğimiz haziran ayının sonunda Suriye'ye gideceğini duyurmuştu. Bu hafta içinde Suriye'nin Şam ve Lazkiye kentlerinde temaslarda bulunması beklenen Ümit Özdağ ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

VİZESİ İPTAL EDİLDİ

Suriye yönetiminin Özdağ'ın vizesini iptal ederek ülkeye girişine izin vermediği öne sürüldü. Konuya ilişkin Halk Tv'ye konuşan Ümit Özdağ, "Suriye'ye gidemiyorum" ifadelerini kullandı. Zafer Partisi Sözcüsü Ali Şehirlioğlu ise, "Net bir bilgim yok. Genel başkan ile henüz görüşmedim. Ancak vize ile ilgili bir sorun olabilir" dedi.

HAFTALAR ÖNCESİNDEN DUYURDU

Ümit Özdağ geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada ; Suriye'ye gideceğini, "Temmuzun ikinci haftasında 4 kişi Şam'ı ziyaret edeceğiz. Suriye'nin başkenti Şam'a gidiyoruz. Gerekenler yapıldı. Bugün pasaportlarımızı bildirdik. Şam'da halkı yerinde göreceğiz, Lazkiye'ye gideceğiz. Hayatın doğal akışına döndüğünü göstereceğiz. İlginç bir gezi olacak" demişti.

Ümit Özdağ\'ın Suriye vizesi iptal edildi! Bu hafta içinde gitmedi bekleniyordu

Son Dakika Politika Ümit Özdağ'ın Suriye vizesi iptal edildi! Bu hafta içinde gitmedi bekleniyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Metin Tunç: Bu soruyu sormadan önce 10 milyona yakın mültecinin Türkiye'de ne işi var diye hiç düşündün mü? Benim Anne tarafım 93 Muacırı. Senin mantığın ile onlarda mülteciydi. Bende sana sorayım o zaman. Türklerin tümü mülteci değil mi? Türklerin asıl yurdu orta Asya. Yani bugün Moğolistan'ın Kırgızistan'ın ve Çindeki Sinca Uygur bölgesidir. Ama Biz alışmışız. Başkası bizim yaşadığımız topraklara girince işgal, biz başkasının yaşadığı toprakları ele geçirince Fetih demeye. 9 68 Yanıtla
    Beşiktaş 1903: Aynı şeyi cahal 3 1
  • Hakim ATMACA: Kendisi mülteci değilmi 8 54 Yanıtla
  • Metin Tunç: Tabi iptal ederler. Mevcut durum, Suriyeninde işine geliyor. Çünkü bir sürü muhaliflerden kolayca kurtuldular. Göç eden Suriyelileri ülkelerine geri alarak yeniden başlarına bela almak isterler mi hiç? 25 2 Yanıtla
  • Necati Sarıdağ: adam safralarını bize gazlamış. enayimi geri alsın. Ayrıca suriye yönetiminin yıllardır sürdürdüğü HATAY gaziantep ile ilgili politikaları için GELENLER tam bir ileri karakol oluşturmuş vaziyetteler. Bizler daha çok çabalarız geri göndermeye . 3 0 Yanıtla

Advertisement