Aşı olmayan öğretmen koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirdi - Son Dakika
Sağlık

Aşı olmayan öğretmen koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirdi

Zonguldak'ta matematik öğretmeni olan Murat Eken, yaklaşık bir ay önce yakalandığı koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti. Aşı olmadığı belirtilen 42 yaşındaki Eken, cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

26.10.2021 18:06  Güncelleme: 18:11

Ereğli ilçesinde özel bir etüt merkezinde matematik öğretmeni olan Murat Eken, yaklaşık bir ay önce koronavirüse yakalandı. Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınarak geçen hafta entübe edilen 42 yaşındaki Murat Eken, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Aşı olmayan öğretmen koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Eken'in cenazesi Elmatepe Mahallesi'nde bulunan Yarma Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası şehir mezarlığında toprağa verildi. Evli ve 2 çocuk babası Eken'in aşı olmadığı öğrenilirken, Elmatepe Mahalle Muhtarı Yüksel Erkez, herkesin aşı olma konusunda hassasiyet göstermesi gerektiğini söyledi.

Aşı olmayan öğretmen koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
Aşı olmayan öğretmen koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Sağlık Aşı olmayan öğretmen koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Serdar Marmara: Yaşamak aşıya bağlı olmadığı gibi hayatta kalmakta aşı sayesinde değil insanı ölümden eceli korur derler 92 65 Yanıtla
  • Suleyman hilmi Turgut: Aşı olupta ölende çok.Olayın aşı olmamakla alakası yok.Aşı olanda ölüyor olmayanda ölüyor.Çevremde aşıdan sonra ölenler oldu,felç geçirenler oldu.Aşı olupta coronaya yakalanan da çok.Hani aşı koruyordu.Bağışıklığı güçlü olan hayatta kalır bitti.Aşının hiçbir koruyuculuğu yoktur. 1 2 Yanıtla

Advertisement