Bitlis Eren Üniversitesinde Bağımlılıkla Mücadele Programı Düzenlendi - Son Dakika
Sağlık

Bitlis Eren Üniversitesinde Bağımlılıkla Mücadele Programı Düzenlendi

Bitlis Eren Üniversitesinde Bağımlılıkla Mücadele Programı Düzenlendi

Bitlis Eren Üniversitesi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Yeşilay işbirliğiyle bağımlılıkla mücadele konulu bir program düzenledi. Programda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Yılmaz, bağımlılıkla mücadelede farkındalığın artırılmasının önemine vurgu yaparken, Üniversite'nin topluma hizmet etme sorumluluğu doğrultusunda bu tür etkinliklere devam edeceklerini belirtti. Programda ayrıca Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Doktor Öğretim Üyesi Mehmet Sıddık Vangölü, bağımlılıkla mücadelede izlenen stratejiler ve tedavi yöntemleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

13.09.2023 18:22

Bitlis Eren Üniversitesinde bağımlılıkla mücadele konulu program düzenlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Yeşilay öncülük ettiği program, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Programda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Yılmaz, bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalığı artırmak için bir araya gelmenin önemine dikkat çekti.

Yılmaz, üniversitenin topluma hizmet etme sorumluluğu doğrultusunda bu tür etkinliklere devam edeceklerini aktardı.

Bitlis Eren Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Doktor Ögretim Üyesi Mehmet Sıddık Vangölü de bağımlılıkla mücadelede izlenen stratejiler ve tedavi yöntemleri konularında sunum yaptı.???????

Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık Bitlis Eren Üniversitesinde Bağımlılıkla Mücadele Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement